onsdag 4 april 2012

Och vips låg jag i en ambulans

Min kropp ville nog meddela mig att jag skulle sluta inbilla mig att jag var allergisk. Jag var sjuk.Så när jag skulle sova fick jag så fruktansvärt ont i höger sida att jag måste ringa sjukvårdsupplysningen för att kolla vad det var. Med följden att jag hade en ambulans med kanske världens gulligaste sjuksköterskor hos mig inom en kvart. Snabbt till akuten där de konstaterade rejäl lunginflammation. Jag blev så snopen! Jag var ju bara lite pollenallergisk, trodde jag.
I morgon släpper de ut mig men nu ligger jag hör på SÖS och andas syrgas. Mycket stillsam inledning på påsken och det sorgliga är att jag inte kan åka ut till ön och elda som vi planerat.
Men ön ligger kvar och nästa helg kanske är helt otroligt varm och solig?

11 kommentarer:

Evas blogg sa...

Nej men oj, var det så illa. Vilken tur att du fick hjälp till slut. Varm krya på kram från mig!

Monika Häägg sa...

Nejmen Eva, lunginflammation är inte att leka med. Bra att du såg till att komma iväg med ambulans. Hoppas du i alla fall får en bra påska och krya på dig!

Jane Morén sa...

Oj då Eva! Vilken tur du fick hjälp. Lunginflammation, inbillar jag mig eller har det inte blivit väldigt vanligt idag? Ofta hör jag om folk som fått lunginflammation. I vilket fall som helst kan jag trösta dig med att nån sa att det skulle bli riktigt ruskväder över påsk, snö, hagel, vindbyar och annat du inte gillar, vilken tur va;)
Skickar dig lite påskhälsningar och hopp och snabb förbättring.

Cecilia N sa...

Krya på dig!

Tur att somliga ambulanser går iaf. (Med tanke på de händelser som det skrivs om ibland då ambulansutryckningsvägran gett oanade konsekvenser.)

Karin sa...

Men EVA! Ligg ner! Sov! Koppla av! Ön finns kvar och bloggen också, ta det nu lite lugnt se till att bli ompysslad och återigen: SOV! Kryapådig-kram!

Helen sa...

Krya på dig! Nu är det väl dags för platsmackan och lingonsaft... God natt..

Unknown sa...

Krya på dig Eva!! Kram från mig!

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Tänker på dig. Glad att du fått hjälp och att du är under uppsikt. Var rädd om dig! Kram E

cruella sa...

Men hu! Krya på dig!

Anonym sa...

Lunginflammation, så tråkigt. Gör nu inget annat än just "ingenting". Hoppas på snar bättring!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Vilka fina kärleksfulla krya-på-hälsningar. Det gör mig så glad. Stor kram frbn mig!