Nu arbetar vi för fullt med vår Bärkokbok, Annica och jag. Boken som ska innehålla de recept vi har med i Bärböckerna. Det är kul men massor av saker att fundera över. Hur grupperar vi recepten? Hur presenterar vi personerna? Ska vi ha med en av Marios och Liselottes menyer kanske? Det är spännande och utmananande att försöka hitta en bra form för att presentera våra recept. Alltid när man läser gamla texter blir man kritisk dessutom. Så vi skriver om, drar ifrån, lägger till och ringer varandra stup i kvarten för att konferera. Ge oss gärna goda råd!
Ikväll får vi en illustration till gott efterrättslagande, hoppas vi. Då ska vi till Dessertrummet på Cloud Nine vid Norra bantorget. Ett riktigt roligt gäng ska träffas, frossa i desserter och skvallra!
Jag gillar när recepten är samlade efter årstid. Det är kanske en väg att prova.
SvaraRaderaTack för tips Eva, det gillar jag också.
SvaraRadera