Glad midsommar! Bryggan är lövad, vi är alla nyduschade i kallt havsvatten. Nu ska jag baka en kaka ur vår kommande kokbok - en "Vinbärskaka med smak av dåligt samvete", den ska med i kaffekorgen vid midsommarplatsen. Dåligt samvete har jag inte. Mest bara frid känns det som.
Kakan finns med i vår kokbok Kärlek och käk från La Stellas skafferi. Här är en glimt av Lotta Kühlhorns fina omslag,
En ljuvlig midsommar önskar jag dig!
SvaraRaderaVad jag gillar det fina omslaget. Du berättar om vinbärskaka och jag blir sugen på bär med sting.
SvaraRaderaIgår hade min väninnan bakat finsk midsommarpannkaka med sura bär. Det verkar finnas i luften behovet av kakor som får smaklökarna att dra ihop sig. Bådar gott för er fina bok.
Lika fint omslag som på böckerna! Ha en underbar midsommarhelg! Kram Kim
SvaraRaderaÅh vilket lustfyllt omslag!
SvaraRaderaBara att titta på det gör mig glad.
Och jag som är så allergisk och förkyld att jag inte känt en doft under hela midsommaren fylls genast av de
härligaste dofter och smaker.
Det där omslaget skulle jag dessutom kunna tänka mig som ett snyggt förkläde, bakduk, sommarbricka ...
Kram till
er kulinariska skribenter
som fått ett omslag som ni verkligen förtjänar!
Fortsätt nu njuta på er Ö,
så ska jag göra detsamma på
Västkusten strax (efter en midsommar på ett nästan öde Stora Nassa – såg en säl, huggorm, havsörnar, fiskljuse ...)
Eva och Kim! Vad kul att ni gillar omslaget, det var faktiskt en väldigt glad överraskning för mig också!
SvaraRaderaGuldkorn! Så underbart att du hade det så fint på Stora Nassa - dit kan jag faktiskt längta men inte efter seglingen dit. Men jag vetju att du älskar det! Vilkar bra idéer du har... ska genast skicka dem vidare till Sara, vår förlagschef!
Kram och kom till ön nör det passar - då blir jag glad!
Enn! Hoppas din midsommar blev lika ljuvlig!
SvaraRaderaGlad midsommar!
SvaraRadera♥ Alice Maria-Thérèse Afiori in wonderland blog.afiori.com ♥
Åh så fin Eva! Lockar till läsning och lust till matlagning.
SvaraRaderaNu slutkorrar vi, Jenny, och jag blir så nervös att något av alla mått inte ska stämma i recepten, vi är ju inga proffs, bara glada matamatörer!
SvaraRaderaDet kommer gå finfint tror jag! Ser fram emot att laga till någon rätt komponerad av de två glada matamatörerna.
SvaraRadera