Härligt måste jag säga! Vi behöver hitta anledningar att fira i vintermörkret och jag tycker att det är livsbejakande att hitta tillfällen att samla vänner!
Igår var det tema Nordafrika då förstås, med hummus, aubergineröra, marockansk gryta med en massa fikon och frukt och de mest underbara choklad- och pärontårtor.
Är man livsnjutare så är man och blandningen av gäster sträckte sig från de yngsta och uppåt i åldrar i en salig blandning.
Fira mer, säger jag bara. Det höjer livsandarna och motverkar kyla!
Foto: Elin Swedenmark
Jag håller med dig! Mera fest på vintern! Vad god maten ser ut. Det ser ut som ett riktigt gästabud.
SvaraRaderaOj! Låter jättegott! Vegetarianvänligt dessutom.
SvaraRaderaJA, jag håller med!
SvaraRaderaHade i gymnasiet en kompis vars pappa var suverän på att ta tillfällen att fira. Han skapade tillfällen som vi andra inte tänkte på... '1000 dagar sedan du tog examen, 10.000 dagar sedan vi gifte oss, 500 dagar sedan vi planterade äppelträdet'... tja, ALLT kan man fira!
Jag överraskade min familj då ibland med dylika fester, det var kul!
P.s. Så vackert fat ni hade!
Hälsar Gunhild, vän med Eva Grelsson
Underbart! Jag tycker också man ska fira med fest denna årstid. Fast jag är lite dålig på att dra igång något. Viljan finns dock. Vilket härligt matbord!
SvaraRaderaEva Granne, vad vore livet utan fest och möten med vänner! jag gillar gästabudsidén med mycket mat och mingel!
SvaraRaderaJa Maria-Thérèse, massor av grönsaker, dipp och röror!
Hej Gunhild! Det gäller verkligen, precis som du beskriver, att sätta en guldkant på sin vanliga vardag, överraskningar är fint tycker jag!
Eva, visst är det roligt att laga något annorlunda, det gjorde vi denna gång, tema är kul, och maten blev god!
Ja men åh, så rätt och så mysigt... Kram
SvaraRaderavad gott allt blev!:)
SvaraRaderaVisst är det mysigt Jenny, och så kul att improvisera kring ett tema!
SvaraRaderaElin, eller hur! Vi kan minsann.