Bästa indiern, brukar jag skriva om
Shanti. Men det var inte riktigt sant, inte igår i alla fall. Nanbrödet var svartbränt på ena halvan och ogräddat på den andra, pashawinanbrödet hade ingen smak alls av kokos eller honung, när vi bad om nytt fick vi ett likadant, halvgräddat och bränt.Salladen och riset serverades i röriga högar, kycklingen var torr och hård och smaklös - men sedan var servitören väldigt noga med att tala om hur man skulle lägga till dricks.. Bättre måste det vara Shanti, om ni ska leva upp till ert rykte.
Vikarie i köket?
SvaraRaderaUsch ja, den kocken hade inte gjort nanbröd tidigare! Och Maria och jag var bortskämda för vi hittade en fantastisk indisk restaurang - på Island.
SvaraRaderaTråkigt, hoppas att stället bara hade en dålig dag. Kram
SvaraRaderaJenny, tråkigt om ens favoriter blir nonchalanta för att de är populära. Hoppas det bara var en dålig dag!
SvaraRadera