https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 1 mars 2009

Vårsolen sopar undan alla dystra tankar


Sol - och allt blir lättare. Snön har smält undan. Jag ska ta en promenad med Elin. Sedan yoga och fika med en vän. Varför känns allt så mycket lättare idag än igår? Jag vet inte. Men det är som om våren kom med sin kvast och sopade undan gammal dysterhet. Nu är jag mig själv igen, full av hopp. Veckan viker ut sig framför mig med roliga möten, manus och möjligheter.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håll ut - våren ärpå väg på riktigt!

Anonym sa...

Låt aldrig vädret bli så konkret att Du inte kan skratta åt det.

- Magnus

Anonym sa...

Hur är ett väder som inte är konkret???

Eva Swedenmark sa...

Konkret väder? Ja det är ganska konkret idag att det är mulet grått och ruggigt och då mulnar mitt sinne. Jag är extremt väderkänslig, vinterdeppad, sommarglad. Skulle gärna byta dagens gråväder mot en varm dag i Hoi An. Till exempel. Vietnam!!! Jag vill åka dit, nu.

Anonym sa...

Tid är något abstrakt. Temperatur likaså. Årstid dito. Allt enligt vetenskapens rön. Så länge du låter bli att krama snöbollen så klarar du dig någotsånär från en konkret vinter. Glömde nästan: väder är ett abstrakt substantiv men skratt, det är konkret!!!

-Magnus

Eva Swedenmark sa...

nej det är så himla konkret att himlen är tung och grå och det är så konkret att jag halkar runt i snömodden medan blasket får min maskara at rinna, finns inget mer konkret inpå huden än vinter... negativt konkret
sommar är konkret – positivt konkret, sol och smultron