https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 9 januari 2010

Idag är en dag för firande av kärleksbarnet Elin

Idag firar jag min dotter Elin hela dagen. Vi startade igår kväll med en gigantisk Boeuf Bourguignon som ska räcka till storfirande idag. Snart ska jag vandra över till henne och födelsdagsfira.

Man kanske kan fundera på hennes pappas och min planering. Ett barn den 7 januari, det andra den 9. Festerna var intensiva när de var små, ofta hade vi maskerad. De måste förstås ha varsin fest. Så först jul, sen nyår och så två fester på det - då var vi verkligen festfamiljen Ekberg Swedenmark.
Och det är klart att det inte låg planerande bakom födelsen i den bemärkelsen att vi bestämde tidpunkt. Vi träffade varandra och blev så vansinnigt kära. Innan vi knappt kände varandra bestämde vi att vi ville ha barn ihop - då bodde vi på varsin ort och levde i varsitt förhållande, det var en del svårigheter att övervinna innan vi flyttade ihop. Men sedan kom det första barnet snabbt. Varför vänta? tänkte vi och slutade md p-piller direkt när vi flyttade ihop.
Alla våra tre barn är kärleksbarn, gemensamma beslut i stor kärlek och stor längtan.  Så även om kärleken mellan oss två krånglade till sig efter många år kan vi lugnt se på våra tre barn och säga hur otroligt önskade och älskade de är. Därom har vi aldrig haft minsta konflikt, deras far och jag.
Nu måste jag slå in några paket till!

6 kommentarer:

Evas blogg sa...

Hoppas ni får en riktigt fin dag tillsammans!

Evas värld sa...

Vi har firat ända tills nu, en alldeles underbar dag, tack Eva!

Pia sa...

Vilken härlig dag ni måste ha haft tillsammans.

Evas värld sa...

Pia! det blev en toppendag och en rolig festkväll, det är ju ett privilegium att få fira med henne och hennes trevliga kompisar.Idag har vi pratat om festen medan vi röjt hela dagen. Nu - sjunker jag ihop framför teven (och datorn) hemma.

elin sa...

nuffen! Det blv en helt underbar dag. tusen tack för det och tack för att du finns!

Evas värld sa...

Underbar dag Elin.Du är så fantastiskt bra på att fixa fest och göra det trivsamt omkring dig.