https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 9 maj 2009

Var glad i hemmet

Horndal är så vackert och så förr i tiden. Det är som att landa i barndomssomrar och trygghet. Idag tittade jag på medan K sådde dill och blommor. Allt är så lugnt. Ingen radio ingen teve. Vi stickar lite, dricker lite vin, pratar mycket. Själen kommer ikapp och saker får rimliga proprotioner. Idag var vi på loppis K och jag och fyndade, så som det ska vara. Inge proffsloppisar utan folk från trakten. Fyndade utflyktskorg till landet och fantastiska väggbonader. I morgon när det är ljust ska jag ta bilder av bonaderna. Nu pryder moster Kickans: Var glad i hemmet min stuga. Den får sällskap av några nya fina broderade bonader som jag fyndade idag. Älskar loppisar! Jag får fina saker utan att göra av med pengar jag inte har.
Helgfrid till er - det är vad jag känner.

5 kommentarer:

Evas blogg sa...

Låter underbart. Tänk så mycket kul man kan fynda på loppis.

Anonym sa...

Jag älskar uppmaningen på din moster Kickans väggbonad! Tänk vad många skilsmässor som hade kunnat undvikas om vi alla följde den!
Ha det underbart i Horndal!
Kram Ulla C

Eva Swedenmark sa...

Eva, jag älskar verkligen loppisar, ska hemsöka Jämtland i sommar och leta på alla de små stugloppisar som brukar finnas där sommartid.

Ulla, ja den är fin Kickans bonad. För övrigt saknar jag dig!

elin sa...

vad mysigt det låter! skönt med eftertanke och att hinna landa i sig själv. det saknar jag! jag är inte gjord för ett så här stressigt samhälle, hinner aldrig tänka klart mina egna tankar.

Eva Swedenmark sa...

Elin i sommar ska du ha tid med lata dagar med tid för tankar och eftertankar på ön.... och så ska vi vara glada i hemmet som Kickan säger