https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 17 september 2009

Jag får energi av att träna

Dotter E tränade på gymet runt hörnet hela sommaren och hon strålade när hon kom upp därifrån. Jag gick där förut men det kändes ensamt, ofta när jag tränade var det inte en enda människa mer än jag i den obevakade lokalen. Men nu verkar det vara mera folk som lockas dit att träna. Idag anslöt jag mig igen. Det var så skönt! Mina muskler har tydligen längtat efter att få träna i maskiner, jag har iPod med musik och tränar på. I en liten hörna kan man avsluta med sin egen lilla solhälsning. Det kändes bara så bra, energin återvänder. Mina andra dotter E kom dit också och tränade, svettiga, rödkindade och glada gick vi upp och såg på Idol och E öppnade ett paket från Italien som hon fick idag - fyllt med klirrande härliga vinflaskor från en beundrare i Verona. Det kallar jag uppvaktning!

6 kommentarer:

Pia sa...

Vilken härlig kväll Du haft!
Du fick belöning för mödan direkt genom att Du fick dottern med Dig hem och ett trevligt paket!

Och visst är det skönt att träna, man måste bara ta sig i kragen!

Evas värld sa...

Det mystiska är ju varför man så intensivt låter bli, alltför länge, att göra det man mår bra av. Men nu är vi igång, Pia!

Annika sa...

Min muskler är obefintliga och håller därför en låg profil.
Vin från Verona av en italiensk beundrare... har jag aldrig fått!

Evas värld sa...

Nu har jag bestämt mig för att mina muskler ska återupplivas! Därför kränger jag nu på mig kläderna och kilar ner till gymet på hörnet. Det ska vara lätt att träna, helst ska man kunna gå ner i träningskläderna och duscha hemma,
Och OBS! paketet var till vackra dottern, inte till mig. Men visst var det härligt!

Anonym sa...

fyyyy vad orättvist!!! nu längtar jag hem. Du och jag på gymet och sedan världens mysigaste kväll ihop....det är precis det jag skulle behöva.
ellen

Evas värld sa...

snart är du hemma lilla biff!