https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 2 januari 2010

Slut på det sanslösa slappandet!

Jag var en och en halv timme på gymet och det känns så bra. Bekämpade lättjan, nu har det varit sanslöst slappande ett par dagar, dags för kroppen att få lite utmaningar. Mitt gym ligger i huset intill. Så praktiskt! Så svårt att hitta undanflykter då också. Nu har jag sprungit, rott, kämpat i maskinerna. Under tiden var Elins italienske pojkvän ute i snö och kyla och sprang. Han såg lätt chockad ut när han kom hem efter att ha sprungit i snö och kyla i fyrtio minuter - det var tappert tycker jag för en kille från soliga varma Italien.
Träning är nästan som champagne - jag blir glad och upprymd av det. När jag väl tar mig dit.

13 kommentarer:

Annika sa...

Om också jag hade turen att ha en träningslokal precis i närheten skulle nog (NOG!) även jag börja. Men idag har jag skottat snö, alltid något... Du är duktig du Eva, beundrar din viljestyrka!

Jenny sa...

Samma här - upprymd alltså! Jag var också på gymet idag. Först hård träning, sedan belöning i form av bastu för att senare komma ut och känna sig som en ny människa.

Anne sa...

Jag var nyss ut och tog en rask promenad för att lindra mitt tillstånd. Jag behöver dock svettas tror jag. Kanske sätter jag på lite musik och dansar! Det låter skönt det du beskriver med att ro, springa och dra i olika diverse hantlar och maskiner! Energi!

Granne med potatisodlaren sa...

Både hjärna och kropp på en och samma dag. Det nya året har börjat bra för dig. Borde hitta ett gym som jag trivs med, i brist på det promenerar jag. Och stickar framför Mad men. God fortsättning.

Evas värld sa...

Annika: Finns inget jobbigare än att skotta snö! Kolla om inte Puls och träning har lokal nära dig, de sprider sig över Stockholm med omnejd.

Jenny: Var tränar du? Och visst är det underbart när man äntligen kommer iväg. Endorfinerna skuttar glatt omkring och jag skäms inte för att ta en chokladbit.

Anne: Ja! Energi, jag måste röra kroppen annars blir jag så lätt stressad. Det märks en otrolig skillnad på mig när jag tränar, jag blir gladare och orkar mer. Men promenad är ju också bra.

Eva: Nu har jag inte stickat på ett tag men saknar det, stickning är som meditation, virkning likaså. Det låter bara lite kallt med promenader uppe vid älven! Jag gillar inomhusträning vintertid.

Evas blogg sa...

Mina muskler fixar inte styrketräning men jag promenerar mycket. Avundas dig som kan och har nära till ett gym. Förstår att det är skönt att få jobba hårt med kroppen en stund. Idag pulsade vi i snön fram till stugan, det blev mitt träningspass för dagen.

Helena (Citronodlingen) sa...

Ja, nu känner man att man verkligen skulle behöva röra på sig... Imorgon kanske...

Evas värld sa...

Men åh Helena, jag antar att du kan vandra i solen - för det är väl sol och vackert hos dig? Jag längtar efter sandalväder, värme.

Evas värld sa...

Eva! Att pulsa i snö är väl ett fantastiskt hårt träningspass. Men jag håller med om gymet, perfekt att ha det så nära. Som din yoga som börjar snart antar jag!

Evas blogg sa...

Eva: Nä det blir ingen yoga. Kan förklara varför i ett annat forum.

Evas värld sa...

OK Eva!

Jenny sa...

Vanligtvis springer jag utomhus, men nu när det är så kallt springer jag på löpband och lyfter skrot på det lokala gymet i området och ibland pulsjympar jag på F&S i stan. Allt för att jag ska kunna äta mer choklad! ;)

Evas värld sa...

Jenny du ser alltid så otroligt pigg och vältränad ut! Jag tror löpning (men inte utomhus för min del) och skrotlyftning och lite yoga - det får bli min melodi - då kan man absolut unna sig lite choklad!