https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 30 november 2009

Utan själ och med en halvsjuk kropp ska jag inspirera massor av åttor i morgon bitti - hoppas själen hinner hitta min kropp

Jag känner mig litet tom och lite fantasilös. Som om jag inte hunnit hem från Vietnam, det är väl min själ som bara kommit halvvägs, därför blev kroppen så sjuk när jag kom hem. Så utan själ och med en halvsjuk kropp ska jag prata inför jättemånga elever i åttan klockan kvart över åtta i morgon bitti. Kanske inte min bästa tid. Två storsamlingar på förmiddagen, sedan möte på biblioteket. Biblioteket var så varmt och välkomnande förra gången vi var här, hoppas det blir så även denna gång.

Men hur ska vi kunna inspirera sömniga åttondeklasser i storsamlingar tidigt på morgonen. Jag vet inte. Tur att det är både Annica och jag för fy vad man kan känna sig ensam på en stor scen med många trötta ansikten framför sig.

Det är ju en sån motsättning egntligen, man sitter många långa ensamma timmar och filar på sitt manus, det är så ensamt att skriva. Sen ska man ut och nästan vara estradör. Det lustiga är att jag faktiskt brukar tycka mycket om att vara ute och prata böcker, skrivande, författande. Så jag hoppas några timmars sömn ska ge mig tillbaka lust och självförtroende.
Och vem vet, kanske hittar själen min kropp häruppe i Östersund så att jag är hel i morgon!

7 kommentarer:

Evas blogg sa...

Varmt lycka till i morgon bitti. Det kommer att gå jättebra!

Annika sa...

Lycka till i morgon Eva! Författare, inspiratör, estradör... många roller att klara av kl. 8 på morgonen. Men du fixar det. :)

Annika sa...

Lycka till i morgon Eva! Författare, inspiratör, estradör... många roller att klara av kl. 8 på morgonen. Men du fixar det. :)

Evas värld sa...

Tack Annika och Eva! Underbara ungar på de två skolor där vi var idag, vi blev riktigt inspirerade. Det ska bli så kul att träffa dig ikväll, Eva!

Evas blogg sa...

Visst var ni i Lit? En av damerna i vår skrivargrupp jobbar som svenskalärare där. Hon såg fram emot erat besök. Ja det ska bli så kul! Har ni med er böcker till försäljning? Bara så jag vet om jag ska ta ut pengar innan :) Och min man vill följa med! Inte ofta det händer :)

Evas värld sa...

Hej Eva! I morgon ska vi till Lit. Idag var vi på Storsjöskolan och Ängsmogården. Vi har bara Smultronpocketen med oss men ibland brukar bokhandeln sälja. Ser fram emot att träffa dig ikväll och vad kul att din man hänger med :)

Evas blogg sa...

Få se nu, vilken bok i ordningen är det? Jag har läst de två första.