https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 13 april 2012

Jag behöver muntras upp

Jag har ingen kraft, det är riktigt jobbigt. Kroppen och huvudet drar åt olika håll. Jag vill en massa saker, har mycket att göra, men orkar inte riktigt. Det här är lunginflammation. Jag minns nu hur otroligt trött jag blivit när jag fått det.
Idag bestämde jag mig för att jag måste muntras upp. Vem ska muntra upp mig? Jag själv, kom jag fram till. Jag hittade en bra resa till favoritön Korsika med favoritresebyrån Langleys, expert på öar och egna hotell med god mat. I maj bär det av till Calvi igen med fina resekompisen Ellen. Första gången jag var på Korsika var tillsammans med Ellen, över tio år sedan, vi hade en alldeles underbar vecka.

9 kommentarer:

Evas blogg sa...

Men så klokt Eva! Vet du, jag gjorde detsamma i söndags. Bokade en resa till Rhodos, till en liten by utanför stan (direktresa från Frösön). Jag och vår yngsta åker iväg en vecka. Har egentligen inte råd. Egentligen. Men orken tryter och jag måste få solenergi och miljöombyte. När åker ni? Vi åker den 20/5. Nu hoppas vi på fina semesterresor, eller hur?

Annika sa...

Så underbart det låter! Det är du värd.

Hemma och långt borta sa...

Eva vad roligt att vi valde att resa till en ö i solen med våra yngsta, båda två. Synd att det inte var samma ö :) Vi åker den 12 maj, Korsika... dit längtar jag ofta så jag är så glad. Pank också men än sen!

Hemma och långt borta sa...

Tack Annika! Hoppas solen ger mig orden tillbaka. Ser fram emot rapporter från "ditt" franska hus i sommar!

Evas blogg sa...

Ja det hade varit trevligt!

cruella sa...

Men ååh, Korsika! Kolla bloggen Looking for Sara för att ladda! Hoppas du återfår orken så du orkar vandra lite!

Hemma och långt borta sa...

Tack Cruella! Det blir nog en och annan mer stillsam promenad, kanske lite yoga på stranden...

Peter Fowelin sa...

Härligt, Eva! Jag ger mig också iväg till värmen i maj. Muntrar upp mig med meditations- och skrivarresa till mitt nyfunna kloster i Egypten. Fullmåne över öknen och palmerna är inte helt fel. :)

Hemma och långt borta sa...

Ett kloster, det vill jag höra mer om!