https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 13 september 2009

Överger den röriga lägenheten för afrikansk dans

Snälla sonen kom och hjälpte mig packa ihop möbler, flytta tunga madrasser och förbereda flytten mellan sovrum och arbetsrum. Jag är så tacksam för det. Det han lätt svingar iväg orkar jag inte lyfta. Nu är min lägenhet ett kaos av nedtagna bokhyllor, konstiga klädhögar, möbler som inte hittat sin plats. Jag flyttar och flyttar på saker, packar och funderar. Men nu tänker jag rymma från denna kaosvärld. Idag har vi anmält oss till ett pass i afrikansk dans på Friskis och Svettis. Det kanske inte alls passar mig men man måste ju testa och det är helt säkert befriande. Jag menar stressbefriande för nu blir jag stressad när jag vadar omkring i prylar som inte hittar sin plats. Mot Skrapan i stället, till afrikansk dans.

5 kommentarer:

kerstin sa...

Visst är det hemskt att vi har så mycket grejer så att de skapar problem. Egentligen behöver jag bara ett rum, ett kök och ett badrum allt annat är överflöd , för mig.Jag ger inte upp mitt "förenkla livet projekt"
Men Eva; "hellre ett kaoshelvete än ett ordningshelvete" Wislawa Szymborska

Evas värld sa...

Åh Kerstin vilket underbart citat! Ja leve kaoshelvetet! Och jag är med på förenklalivetprojektet. Kram!

Anonym sa...

eeeeh va? det där var totalt förvånande och det har du INTE berättat om. Men jag antar att jag har varit lite uppslukad senaste tiden :)
ellen

Evas värld sa...

snutt du har varit uppslukad och allt annat vore konstigt! men snart hörs vi!

Evas värld sa...

.... och principen "Ellenvrå finns alltid" är vad som gäller