https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 14 mars 2010

Denna vecka tror jag att jag blir värd en AW - denna term som seglat upp och blivit så populär

En skön söndag, Elin och jag startade med träning, sedan gick vi upp till mig och åt en sen och god frukost. Jag såg mig omkring medan jag mumsade på de nybakade sconesen och insåg att mina gäster skulle komma till en riktigt rörig lägenhet - men det är fascinerande hur snabbt man kan städa när man bara är motiverad. Medan grunden till fisksoppan puttrade på spisen röjde jag lägenheten. När Elin återvände till middagen några timmar senare var allt städat och de tända ljusen var så stämningsfulla att det som eventuellt inte var städat inte märktes. Anna Bergenströms soppa från Paradiset blev det och en jättegod fetaost- och broccolipaj.
Nu sitter jag i min nystädade lägenhet med en massa planering för roliga jobbmöten denna vecka. Ser fram emot det.
AW tänker jag ha den här veckan också. Jag blir grymt avundsjuk på icke frilansande fast anställda kompisar som ständigt går på AW efter jobbet nuförtiden - det är en term som seglat upp sedan jag började arbeta på egen hand. Inte AW-ade vi när jag var på Fönstret. Eller så gjorde vi det utan att säga att vi skulle på AW?

Men denna vecka ska det bli After Work... tror jag kommer att vara värd det

2 kommentarer:

Var dag bär guldkorn sa...

Oj, jag visste inte ens vad AW stod för. Läste på och undrade vad du menade tills förklaringen kom.
AW är inget som jag går på o ingen annan i min omgivning (men det kanske är för många skyndar hem till barn, fast jag har många kompisar som inte har det också och mig veterligt gör de inte det heller, däremot lite mer bio än jag vilken jag kan sukta efter)

Evas värld sa...

Guldkorn, att kalla lite snack med kompisar efter jobbet för AW det var helt nytt för mig också. Men visst kan vi ta en AW en dag va? :-)