https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 6 mars 2010

Det här är min lördag. Hur blir er?

Ikväll är det fest hos en god vän. Jämn födelsedag, det ska bli kul. Skulle vilja diskutera presentvalet men det går ju inte - tänk om hon läser. Jag har en klänning jag vill ha i alla fall. En galen svart sidenklänning med volanger. Jag såg den hos min favoritsömmerska i Hoi An - en minimal liten volangklänning hängde på en galge och jag föll i trance. "Jag syr en åt dig", sa Thi. Jag bara skrattade. Den var vacker - men den var minimal och det är inte jag. Hon envisades - och den blev underbar och alldeles rätt storlek, sydd efter mina mått.
Hur fin den är det kanske ni inte kan se på mitt lustiga bokhyllefoto - men den är fin och det viktiga är att jag känner mig fin i den.
Så det blir min lördag - en fest. Vad ska ni göra?

13 kommentarer:

Johanna Wistrand sa...

Jag vill jogga, eller ta en långpromenad i solen, till tjärnen en bit härifrån. Sen ska jag göra ett renskrivningsjobb i fyra timmar (jobba ifatt för att jag tog fredagsledigt igår) och skriva en lektion i sociala medier. Ikväll är jag bjuden på party, men är för slö för att ta spårvagnen 40 minuter bort i kalla natten, så det får nog bli en kvällsdrink på närliggande krog med kompis. Funderar även på att kolla Melodifestivalen medan jag gör tofsen till mössan jag stickade färdigt igår. Fullt upp, men vilade ut igår :-)

Victor Estby sa...

Trevligt med fest! Här är min lördag:
http://victorestby.blogspot.com/2010/03/skriveftermiddag.html

Kimselius sa...

Har feber idag och tar det lite lugnt. Kommer att skriva på min bok, umgås med min käre man och pussa på hundarna, nja, jag kanske bara kramar dem, vill ju inte smitta dem idag.

Underbar klänning. Skulle vara roligt att få se ett kort med dig i klänningen... Kanske nästa blogginlägg!

Ha en trevlig kväll!

Kramisar Kim

Evas värld sa...

Det hemska med kylan är att den håller mig så mycket inomhus, jag gryvar mig redan för hur jag ska komma hem från festen långt ute på Långholmen, Johanna!

Jobba på Victor, det är ju ett nöje!

Kim, läste din blogg, en bra bok är nog bättre än den spretiga melodifestivalen - krama man och hundar kan ju aldrig vara fel!

Kimselius sa...

Tack Eva. Tror inte min man vill bli kramad idag eftersom min feber stiger och jag blir sämre. Nu ska jag strax inta sängläge och försöka sova bort förkylningen.
Kramisar Kim

Pia sa...

Idag har jag tagit det lugnt! Tillbringat en stund i solen med min dotter och mina underbara barnbarn. Ikväll blir det god middag och hemmamys hos ex-särbon, lugnt och skönt.

Önskar Dig en härlig fest och Din klänning är underbar!

Varm kram!

Evas värld sa...

Tack Pia! Hoppas du hade det härligt! Min klänning var en riktig dansklänning, jag tycker också den är fin!

Hoppas du känner dig piggare, Kim!

Annika sa...

Det blev en kräftskiva igår!
Vilken underbar klänning, du måste ha sett strålande ut i den. Det är roligt att få klä upp sig ibland, att göra sig fin är halva nöjet med en fest.

Evas värld sa...

Vinterkräftskiva, vad kul! Min fest var jätterolig och jag hade en snyggkväll som mina döttrar brukar säga. Visst är det kul med vackra kläder - jag älskar att ta på mig något vackert och få göra mig fin ibland. I synnerhet nu när jag ofta sitter hemma och arbetar hela dagarna och inte har någon anledning att ta på mig annat än mina olika skrivkläder!

Evas blogg sa...

Jättefin klänning! Förstår att du känner dig fin i den. Jag tillbringade ett antal timmar utomhus igår. Här är det vinterfestival och staden sjuder av liv.

Evas värld sa...

Fick just en bild av brorsan på isen - det ser verkligen fint ut hos er.
Visst är det roligt att nån gång då och då ha en slinkig sidenklänning med volang! Det var bra sväng i kjolen på den!

Evas blogg sa...

Härligt! Både sväng i kjolen och att pimpla :)

Evas värld sa...

Eva! Sväng i kjolen är viktigt - man måste vädra sina fina festkläder ibland och sitt lättsinne också!