https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 17 juli 2010

Härlighetsfaktorer och morgondopp

Säger som vännen Annika: Härlighetsfaktorn är hög! Jag vaknar med ett glädjepirr och ser en blå himmel och sol. Strax ska Ellen och jag gå morgonpromenad till Udden. Sedan väntar morgondoppet i havet. Till sommarens glädjeämne hör en duschkräm vi älskar med underbar doft av starkt kaffe.... sedan blir det - ja just det: starkt kaffe på verandan. I datorn fanns ett fint meddelande från kära vännen på andra sidan som gjorde mig glad. Jag behöver veta att någon tänker på mig med pirr och glädje i kroppen och att jag känner likadant.

4 kommentarer:

Monika Häägg sa...

Duschkräm med doft av kaffe? Då blir man förmodligen väldigt kaffesugen, säger jag som inte dricker kaffe men jag har varit en stor kaffedrickare en gång i tiden så jag kan förstår känslan!

Annika sa...

Jag har en duschkräm som doftar mango och bodylotion som doftar citron. Mums!
Jag är ingen kaffedrickare, tycker att det smakar bittert och illa. Däremot älskar jag glass med kaffesmak, den enda gräddglassen jag äter!
Hum, lite pirr i sommarvärmen - spännande! :)

Jenny sa...

Duschkräm med kaffedoft?! Det låter exotiskt! Vilket märke är det?

Evas värld sa...

Ellen och jag älskar kaffedoften och chokladdoften också, alla de mycket små flickorna på bryggan vill låna den rosa laotiska blomdoften... Yves Rocher helt enkelt, biliga och jättebra duschkrämer som löddrar även i vattnet i min lilla vik!

Monika och Annika - om man inte är kaffedrickare finns helt säkert någon grön te-doft!

Och Annika - utan kärlek och pirr och hemligheter förlorar livet sin färg, eller hur?