https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 19 augusti 2010

Gör mig bra igen! Det finns så mycket jag vill göra

Men vad är denna influensa.... nu är jag så LESS! Jag har testat alla kurer och Evas uppkok på timjan och ingefära var bara bäst, beroendeframkallande. Men jag blir ju inte bra. Det spritter i mig av tusen saker jag vill göra, men kroppen orkar inte. Jag längtar efter att träffa den jag tycker om - men en dejt med honom när jag hostar och snorar är inte så romantisk!
Så nu går jag till doktorn med en bön: Gör mig bra igen, det finns så mycket jag vill göra!

9 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Med lite tur kan även en konventionell medicinkur hjälpa. Vad konstigt att så många är förkylda långe i år. Här snurvlas och hostas i den flesta vrår.

Annika sa...

Tålamod Eva! Du behöver din konvalescens! När jag var barn i Frankrike var det självklart att man behöver en veckas konvalescens efter en influensa. Nu hör jag aldrig talas om det. Jag tror att vi glömt bort den viktiga återhämtningstiden.

Jane Morén sa...

Sov Eva. Ibland är det det enda som hjälper! Hoppas du blir frisk snart.

Peter Fowelin sa...

Jag håller tummarna för att du blir frisk. Låter viktigt att flera skäl. :)

Jenny sa...

Stackare! Hoppas en penicillinkur hjälper så att du och din kära snart kan ses.

Evas blogg sa...

Hur gick det hos läkaren? Lunginflammation? Ja, det är så många som är så dåliga denna sommar. Och länge håller det i sig. Undrar varför?

Evas värld sa...

Eva Granne, jag känner ikväll ett ljus i tunneln och hoppas att det inte - som en skojare sa till mig en gång - är ett mötande tåg. Lite bättre alltså!

Annika du har så rätt, visst fick man även som barn i Sverige vara hemma och ta det lugnt flera dagar efter det att febern försvunnit. Medan jag hoppar upp så fort jag är feberfri och sen bara blir sjukare. Nu ska jag vara konvalescent någon dag, eller okej två dagar då!

Evas värld sa...

Jane, jag försöker sova men har bara hostat när jag lagt mig ner. Men jag lutar mig tillbaka i soffan och vilar!

Peter - visst! Jag vill vara frisk och stark av många anledningar :)

Evas värld sa...

Jenny, inget penicillin trots att jag är helt rosslig men det är inga bakterier säger doktorn, fick i alla fall en massa medicin!

Eva, jag har också många omkring mig som åkt på riktig sommarinfluensa som inte vill ge med sig. Det värsta av allt är att lille Miltonmannen hostar!