https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 14 maj 2011

Tack fina Eva och utmärkelsen vandrar vidare...

Blogger har krånglat i flera dagar, så jag har inte kunat skriva eller kommentera. Trist. men jag tänker inte fördjupa mig i det utan i stället tacka min kära mångkonstnärliga bloggvän Eva för den fina utmärkelse ni ser på bilden. Det gör mig glad! Här är motiveringen från personen som startade utmärkelsen:

"Under de åtta månader jag har bloggat har jag stött på så många fantastiska kvinnor i bloggvärlden. Starka, kompetenta, intelligenta kvinnor med driv, jävlaranamma, ödmjukhet och talang. Kvinnor som inte gett upp trots att livet tufsat till dem ibland. Kvinnor som jag ser som mina vänner i dag och som alltid finns där för varandra när någon av oss har det jobbigt. Därför vill jag dela ut denna "girl-power award".

Kan bara instämma i vilka fantastiska kreativa bloggare det finns - med mycket humor och jävlaranamma! Jag skickar vidare utmärkelsen till dessa begåvade skrivande kvinnor:
Anne, Anne utan E  - som mitt i kärlekens tid drabbades svårt men som ger oss av sin smärta och hudlösa sorg  - och också kärlek - så att det känns långt in i hjärtat på mig. 
Karin, en av mina smartaste och mest välskrivande vänner som äntligen börjat blogga
Jenny på Jennys blaj-blaj på största allvar som har ett blogguppehåll och som jag saknar, kanske kan utmärkelsen bli en puff att komma igång igen?

5 kommentarer:

Anne sa...

Åh vad fint Ewa! Tack! Det känns mycket varmt mig att få den utmärkelsen. Det finns så himla mycket fina människor och den känslan bär mig varje dag!

Karin sa...

Tusen tack och bock - och med blygsam rodnad bifogar jag liten länk ifall någon skulle vilja kolla om det verkligen kan stämma, det där med smart och välskrivande: http://www.karinenglund.com/

Evas värld sa...

Kram Anne!

Karin det kommer dom att upptäcka, och det ligger en länk på ditt namn också!

Jenny Lindgren sa...

Tack käraste Eva! Vad glad jag blev - och överraskad. En liten puff var det allt, hm... Kram!

Evas värld sa...

Jenny,en puff i all vänskaplighet :)