https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 6 juni 2012

Nationaldag i en Cheva 57 och med en nystekt kolbulle i handenÖverst en drömcheva med husvagn som jag såg, helt i min färg! Sedan Milton framför Lars fina Cheva -57. Kolbullestekning över öppen eld. Nedan Milton och jag i vackra Offerdal!


Nu har jag lagt till fina bilder från Offerdal när jag kommit tillbaka till storstaden där 3 har täckning.

Jag skulle vilja visa er magiska bilder från Offerdal i Jämtland där jag nu befinner mig. En av Sveriges vackraste platser tycker jag. Och jag skulle vilja visa släktingen Lars fantastiska ljusgula Cheva från -57 som Milton och jag suttit i. Det var veteranbilsrally på Nationaldagen och till och med jag - utan körkort och med noll bilintresse - rycktes med. Tänk en turkos Chevrolet med lika turkos husvagn till. Eller en röd 2 CV - en sån som Kent och jag hade och åkte till Ungern i och gifte oss.
Blir du inte nostalgisk? frågade jag sonen. Han åkte ju ständigt i en sån som litet barn - men han mindes förstås inte. Snart kommer det bilder - det är ju bara eländiga 3 som inte har någon koppling här i Offerdal, inte kan man använda telefon, inte Internet - jag blir galen. Det är bara Telia som duger här, jag snyltar snabbt på brorsans abonnemang. Fy skäms 3!
Jag vill i alla fall säga att kolbullar i Svea Park i Offerdal tillsammans med mina fina släktingar, sonen och Milton - det är ett perfekt firande. Jo, jag har bilder när de steker kolbullar också - i min döda mobil. Men vänta bara!
Glad nationaldag önskar jag er alla.

7 kommentarer:

Marina sa...

Hoppas hela dagen blev en bra dag!

Karin sa...

Ser fram mot bilderna!

Jane Morén sa...

Ser fram emot bilderna! Tre är hopplöst ute i bushen. Minns när jag var på jobb på Urkult festival och att man bara fick ge upp om att försöka få kontakt med omvärlden.

Evas Värld sa...

Marina! Det blev härliga dagar!

Evas Värld sa...

Karin, här kommer några bilder

Evas Värld sa...

Ja Jane, 3 är hopplöst. Tråkigt att vara så bortkopplad några dagar - eller är det nyttigt? Men man vill ju gärna välja själv.

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Det är så vackert där... Måste åka dit och fota snart igen. Glad att du hade en bra dag! Själv sov jag och jobbade...
kram E