https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 15 augusti 2012

Ikea på varmaste sommardagen

Måste erkänna att jag är en sådan person som köper  julpynt billigt på rean efter jul så det var helt följdriktigt att jag köpte sommarmöbler nu.

Idag den varmaste sommardagen valde jag Ikea. Så det kan bli! Men nu kommer inte en klagovisa. Jag hade faktiskt hur kul som helst. Vännen skulle köpa nya möbler till sitt hus på landet så jag hängde på.
Det var dagen för släpp av Ikeakatalogen för hösten. Men jag var där för att fynda sommarmöbler så det var perfekt. Jag fyndade solstolar, landet-möbler, solparasoller och en jätteskön stol till balkongen (äntligen).
Dessutom kunde jag skicka allt med vännens frakt, hans hus ligger inte så långt från min brygga. Han köpte möblerna på eftermiddagen, redan i kväll levererades de, det är bra!
Så vad gjorde det att solen sken. Jag hade en rolig fnissig fyndardag! Katalogen har jag inte hunnit titta i - men återkommer:)

4 kommentarer:

Marina sa...

det där med rolig dag på Ikea, låter lite för bra för att vara sant i mina öron, men säger du det så... Jag vet att jag skulle behöva göra en sådan tur jag också, men det blir väl som vanligt antar jag, jag väntar till en regnig dag precis som alla andra så det blir riktigt trångt.

Evas Värld sa...

Marina! Allt beror nog på sällskapet tror jag! Och det var nästan inga människor där igår - DET var bra. Plus att jag fyndade - men nu idag vill jag ju sitta i solen på balkongen i nya stolen... Men var är solen?

Björn på Internetmöbler.se sa...

Låter kul som bara den ;)

Evas Värld sa...

Ha ha Björn... du är väl aldrig ironisk:) - men som jag svarade Marina: Allt beror på sällskapet.