https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 4 oktober 2012

Grått ute, grått inne grått i mitt sinne

Idag regnar det i mitt sinne. Grått utanför. Blött på balkongen. De ideer jag tyckte var så lysande igår är idag vid närmare eftertanke futtiga. Åh jag avskyr sådana här dagar när allt är grått, det är lika grått ute som i mitt sinne. Vad göra? Jag börjar med en promenad, låter regnet skölja över mitt ansikte. kanske blir det bättre?
Hur jagar du bort molnen?

11 kommentarer:

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Vill du ha en kram?

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

Tack E! En kram och min franska Spotifylista så blir livet ljusare.
Kram tillbaka

cruella sa...

Ibland ger jag mig bara hän och låter det vara för jävligt. Jag kan gråta så det skvalar och det finns ingen som det är så synd om och som klantar till det mesta så erbarmligt som jag.

Sedan är det oftast uttömt. Inte alltid blir det så dramatiskt heller, för sådana dagar finns ju ingen energi kvar, om än ett visst lugn efter stormen.

"Vanliga" grå dagar gör jag ungefär som du. Ut ur huset, gärna något praktiskt göromål. Bakning, symaskinen. P1 i radion.

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

Tack Cruella! Man ska vara snäll mot sig! Så nu går jag och tränar, på rymmen från manus och plikter.

Anonym sa...

A Grenoble il n'y a pas encore de pluie.......et un peu de soleil. aussi tu devrais penser à Grenoble..... Grosse bises à toi et à Mr Milton,qui grandit très vite d'après ce que je vois sur les photos que tu publies. Sidney

Annika sa...

Jag tar en promenad, jag fikar, jag drar täcket över huvudet och tänker att i morgon blir en bättre dag.
Kram

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

Tomorrow is another day, absolut mitt valspråk också, Annika!

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

Le soleil me manque en Suède, Sidney! Mais il faut aussi dire que le petit Milton est le soleil de ma vie! Bisous!

Granne med potatisodlaren sa...

Sol inne är himla bra så här när himlen bara är blå som en synvilla. I morse blev jag lurad av det blå ljuset. Nu vet jag bättre. Det drippar och droppar och allt känns gredigrått. Brasa och levande ljus är ett sätt att hitta igen lite mystid.

Eva Swedenmark - Livet enligt mig sa...

en brasa, det vore något Eva! Men man får hitta sina ljuspunkter i tillvaron när mörkret kommer. Tack för att du delar dina!

Evas blogg sa...

Jag låter molnen skölja över mig, jag deppar ikapp med dem. Vet att det blir annorlunda, samma dag, nästa dag...Tar en promenad, frisk luft piggar alltid upp.