https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 24 mars 2015

Snart bor jag i ett inplastat spökhus

Solen skiner men jag sitter här med stängda persienner. Ändå skymtar jag på fjärde våningen hur det går omkring män med hjälm på ställningarna utanför.
Snart rullar de ner plasten över hela mitt hus. Jag får inte öppna fönster och inte gå ut på min balkong. Inga vårblommor i år för detta ska vara i 10-12 veckor. Det känns lite grymt när vårsol tittar fram men jag får väl tänka på att huset blir nymålat. Ingen idé att grotta ner sig i elände.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Fy vad trist. JM borde ersätta er! /Elin

Margareta Wahlén sa...

Åk till din ö Eva så mycket du kan….värmen kommer mer och mer och veckorna går faktiskt ganska fort och har inte du Sofia parken nära också? Och tänk sedan att få bo i ett nymålat hus!

Anna/notonmusic sa...

Rena växthuset! Du kanske kommer att få världens hårsvall! Långa svallande lockar :-)

Annika Estassy Lovén sa...

Vårt hus är inte inplastat men alla runt omkring är det och det byggs överallt. Jag tänker som du - det blir fint så småningom.

KaosJenny sa...

Gissa om du kommer att njuta av balkongen och utsikten när det är klart :-). Kram

Anna-Karin sa...

Så trist just nu med det inplastade huset men så småningom blir det bra igen. Jag själv skulle fly därifrån så ofta som jag bara kunde tills allt var klart.

En riktigt Glad Påsk önskar jag dig!

Kram/Anna-Karin

Eva Swedenmark sa...

Jag är nästan van vid plasten nu, tänker att det ser ut som ett märkligt filmhus inifrån med alla ställningar och fönstren på fjärde våningen. Och ja, jag tror det blir fint sen och inte är det väl så farligt ändå1 Tack för uppmuntrande tillrop!