torsdag 23 februari 2017

Det är klart jag firar att jag hänger med

Jag har fyllt år . En del av mina vänner struntar i sina födelsedagar. Jag är lite tvärtom. Jag menar att det är väl härligt att man levt ett år till. Att fira är för mig att se framåt.
Sen är det ju underbart att fira med min familj. Ibland har jag fest, i år var det familjemiddag. Barn och barnbarn och exman. Bara E2 saknades, hon arbetar ju i Liberia. Men hon hade beställt en överraskning, halv nio ringde ett bud på med fantastiska viner och ostar vi skulle ha på middagen på kvällen. Så gulligt! Innan dess hade E1 smugit in hos mig, gjort choklad med vispgrädde som jag alltid dricker på min födelsedag. Så sjöng hon och vi kröp upp i min säng, jag öppnade presenter och vi pratade innan hon störtade iväg till jobbet.
Sen middag med hela gänget här på kvällen.
Men tro inte att det vara är utsvävningar, dessemellan läser jag korr på nästa bok så ögonen går i kors!

5 kommentarer:

Marina sa...

Grattis i efterskott!

maggisvarldgmail.com sa...

Det är också min åsikt! Man ska fira varje födelsedag, vad är alternativet?! Låter som du hade en härlig dag med familjen! Ni verkar ha en sådan underbar sammanhållning och gemenskap. Det är LYCKA! <3kram
(jag har svarat på din bloggboksförfrågan på min blogg! Hör av dig att det fungerar!)

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Familj och närhet med den. det är verkligen lycka för mig också! Kram!

Äventyret framtiden sa...

Även om jag har haft svårt att fira mina födelsedagar under ett antal år på grund av jobbuppdrag, barn som bor i Sverige osv. så är det viktigt att fira att man fortfarande får vara med och fylla år.
Nu har jag blivit bättre på att tacka nej till jobb på min födelsedag, och bättre på att fira istället.
Än en gång grattis Eva!

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Karin, kanske man också firar med mer tacksamhet, ödmjukhet varje år. Jag gör nog det. Det som förut kändes som en självklarhet, att man hade all tid kvar, är inte längre det.
Kanske därför man vill vara så nära sina allramest kära, just den dagen.
Tack Karin!