https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 24 februari 2009

Mina fynd på årets bokrea


Nu har jag varit på bokrea. Jag valde att gå till NKs bokhandel som hade 40 % på alla sina böcker. Det här är vad jag köpte:
Namnbrunnen, Inger Edelfeldt. Den har jag länge velat läsa, sagofreak som jag är.
Isodieten. Ja jag vet, men jag ger aldrig upp.
De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör. Vet jag inget om men jag gillar titeln
Good enough, Elizabeth Gummesson. Passar bra för en överkravsmänniska som jag, bara titeln gör att jag tänker på om jag inte hunnit nog idag nu, ändå.
Sticka småvarmt, Johanna Wallin. Min syjunta i morgon och här fanns precis vad jag vill ha, massor av mössor och pulsvärmare
Och sist mitt fynd!
The journal of Joyce Carl Oates 1973-1982. Oj! Jag började läsa redan i kaféet bredvid bokhandeln (medan jag åt min semla för övrigt) och den verkar bara helt enkelt underbar och klok. Jag återkommer till den. Ja, vad tycks?

2 kommentarer:

Ango sa...

"De tio dummaste misstagen klyftiga personer gör" snubblade jag över i pocket när jag var i vår second hand-butik och fyndade för ett par veckor sedan. Jag har heller ingen aning om boken (har inte hunnit läsa den ännu), men precis som du, föll jag för titeln.
Sticka småvarmt låter som en bok jag ska införskaffa mig. Döttrarna vill ha pulsvärmare och benvärmare i alla mörjliga färger och mönster så det skulle vara roligt med lite inspiration.

Eva Swedenmark sa...

Pulsvärmare är den perfekta stickgrejen, det går fort, blir fint och man kan prata medan man stickar. Hoppas du gör några fynd på rean!