https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 11 maj 2009

Jag går i väntans tider, kom snart


Jag går i väntans tider - och det är jobbigt. Jag undrar varför jag är så splittrad, så otålig, så trött. Jag vankar av och an och tänker: Men ska den inte komma nu snart. Boken!
Lingon och lust alltså. Den kom till förlaget förra veckan, vi trodde vi skulle få den idag - men tomt tomt i brevlådan. Det går liksom inte att tänka på så mycket annat, energin räcker inte till. Kom snart!

5 kommentarer:

Ango sa...

Jag också! Åh, vad jag längtar efter Lingon och Lust!
När jag hade läst ut Hallon och hat (ett par dagar efter releasedatumet förra året) började jag genast längta efter en ny del. Då visste jag inte att det var någon på gång och det kändes så tomt. Så fick jag veta i höstas att det Lingon och lust skulle komma nu i maj, och jag längtar!
Böckerna är underbara, och ni är så otroligt duktiga på att skriva. Man känner sig som en liten fluga på väggen som iakttar alla personer, och kan verkligen se allt framför sig, och även känna alla lukter!
Snart får jag min LaStella-abstinens stillad (för tillfället i alla fall).

Kram
/Ango

S sa...

Åh, vad det är frustrerande att vänta. Törs du bläddra när den kommer? Vi brukar kisa och hålla på en armlängds avstånd när vi får bokleveranser... innan vi törs bläddra på riktigt.

Eva Swedenmark sa...

Ango - vad söt du är! Nu hoppas jag bara att boken ska motsvara dina förväntningar! Jag kämpar med Semic just nu för att få till stånd en ny upplaga av Smultron och svek.

Sara - Nej jag vågar knappt titta i boken när den kommer, gör som du säger, kisar och håller på en armlängds avstånd!

Annika sa...

Det är fler än du som väntar och längtar! :-)

Eva Swedenmark sa...

Tack Annika, jag blir glad för det. Det har blivit så dumt med allt trassel med pocket mm så det har nästan förtagit glädjen för mig, jag hatar att behöva skriva arga brev i stället för att känna mig enbart glad och förväntansfull. Då känns det fint med stöd.