https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 12 juni 2009

De perfekta tekniska prylarna

Jag har fått något slags outgrundligt begär efter tekniska prylar drivna med batteri. Först en trimmer till landet. Sen läste jag Bodil Malmstens blogg och såg en bild på hennes lilla handdrivna apparat för att damma bord och bokhyllor! Oj vad jag vill ha en batteridriven handdammsugare. Dessutom kanske man kan använda den till datorns tangentbord? Kaffe är inte så bra att skvimpa omkring, inte min senaste passion finncrispmackor heller ... mitt å strejkar. Jag ser att det finns smulor jag inte kan skaka bort. Så jag fortsätter jakten på den perfekta dammsugaren.

4 kommentarer:

Annika sa...

Vänd upp och ner på tangentbordet, dammsug sedan upp resultatet!
Vi har en elgräsklippare. Jag hatar den. Bateri är bättre!

Maria Herngren sa...

Till datorns tangenter kan det räcka med en sån där enkel puff med pensel som man hade för at göra rent kameror förr. Man trycker på den lilla puffen som blåser ut luft genom den lilla borst/penselklädda pipen. Litet o enkelt. Kanske fotoaffärer har fortfarande (jag har en gammal sen länge hemma)

Maria Björkman sa...

En sån liten borste som Maria H beskrivre har jag också, som man kopplar till USB-uttaget för att den ska blåsa. Urbra!

Evas värld sa...

Ja jag såg just att det fanns borstar att koppla till USB-uttaget, det ska jag få i present av mig idag! tack för tipsen! Det är hemskt när tangentbordet ser ut som en frukostbricka.