https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 11 juni 2009

En fatal krock mellan Miss Marple och Izzie Stevens


Igår krockade två favoritserier, Grey´s och Miss Marple.
Jag vet inte riktigt om jag gillar valet av skådis till Miss Marple i nya sommarserien, kanske måste jag vänjas in? Men miljöerna älskar jag. Innan jag kom till England första gången trodde jag att det i varje gathörn fanns fantastiska ställen med afternoon tea så jag blev ganska besviken.

Jag är ingen stor tevetittare - men just Miss Marpleserien igår blev katastofkrock Efter en timme började nämligen Greys Anatomy och det, det är helig tevetid! Vi missar aldrig Greys och nu är det obehagligt spännande ... inte tänker väl manusförfattarna ta livet av Izzie... och George antyddes det igår... men så får de inte göra! Det är okej att skriva ut figurerna ur serien men att ta livet av dem, det avskyr jag!

Nu lever döttrarna och jag i ovisshet om vem som var mördaren i Miss Marple igår, var det ett okänt barn som dök upp, var det sonen, vem var det? Vi vet inte! Varför spelade jag inte in avsnittet? Till det finns en enkel förklaring. Jag har ingen aning om hur man gör.

6 kommentarer:

Johanna Wistrand sa...

Hej Ewa!

Hittade denna länk via förlägggre och författarcoach nn Ljungberg a propos böcker som inte trycks om, tänkte att det kanske intresserar dig?:
http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/327361:Kultur--Forfattere-vil-saelge-deres-egne-boeger?rss

Evas värld sa...

Tack för tips Johanna! Låter som en intressant idé. Mitt största problem nu är att Smultron och svek är totalt slutsåld i pocket Månpocket inte vill trycka fler - så obegripligt!

Johanna Wistrand sa...

Fast jag hoppas fortfarande att den blir en danskproducerad TV-serie (som utspelar sig i Sverige), lingonserien!

Evas värld sa...

Ja vad vi skulle vilja det... och tack för tipsen, vi ska ta itu med det bums!

Annika sa...

Det var den yngste sonen som var mördaren!

Evas värld sa...

Han var så definitivt trevlig, bortrest och oskyldig så vi gissade mest på honom! Tack nu slipper jag ligga sömnlös och grubbla!!