https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 10 juni 2009

Stanna centrifugen jag vill kliva ur!

Det har varit årets vecka då allting hänt, jag har varit i en centrifug av händelser som kastat omkring mig. Händelser mycket på gott, men inte bara. Gamla sår rivs upp av återupprepade händelser. Saker kan göra ont så länge efteråt. Nu är årets turbulensvecka över, hoppas jag. Stanna centrifugen! Jag vill kliva ur.
Jag har en intensiv längtan efter stilla dagar på landet. Ni vet, sådana där dagar som man knappt minns efteråt, lugna dagar som kommer och går då det största problemet är frågan om man ska ta båten till Vaxholm och köpa mat eller klara sig på det man har en dag till.
Just nu inatt har jag surfat omkring och letat efter mitt favoritredskap: en ny trimmer, jag körde slut på den gamla förra året. Älskar den! Nu måste jag ha en ny batteriladdad som kan föra mig till de mest obskyra ställena av tomten. Jag känner mig så effektiv, så handlingskraftig och faktiskt ordentlig när jag drar omkring i gräset med min trimmer.
Ja, nu börjar det bli tid för sådana tankar i mitt huvud. Det känns skönt.

2 kommentarer:

Annika sa...

Också vi är på trimmerjakt! Säg till om du hittar en bra.

Evas värld sa...

Enligt testfakta är Flymo den bästa, Sabre trim och Blackdecker GLC 2500 som tvåa. Sämst är Bauhaus - kolla testfakta på nätet! Ha det kul med trimmern! Sommar!