https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 14 juni 2009

Tänk att uppfinna något så underbart användbart som en minidammsugare till tangentbordet

Jag borde verkligen sova. Men det är tråkigt. Vi har haft en så mysig kväll, E och E och jag. Vi åt goda tapas på Sardin vid Nytorget, vi promenerade hem i regnet, lagade god mat tillsammans och såg en halv usel film, men sedan blev det Sopranos som jag äntligen börjar förstå storheten i. Det var en alldeles underbar och alldeles vanlig lycklig kväll.

Dotter E har somnat, den andra dotter E gått hem. Då kom jag på att jag måste testa min nya pryl! Tangentbordsdammsugaren som jag kopplar med ett USB till datorn. Det kanske inte är något märkvärdigt utan en sak alla känner till. Men för mig är denna lilla minidammsugare med ficklampa på en alldeles underbar sak. En oteknisk persons totala lycka över att det finns människor som sitter och tänker ut något så extremt underbart användbart som en minidammsugare till det smuliga tangentbordet som alltmer börjat likna en frukostbricka. Jag är inte ironisk. Jag är bara totalt glad! Tack Teknikmagasinet.

3 kommentarer:

Evas blogg sa...

Jag har aldrig hört talas om denna pryl men känner direkt att en sån måste jag ha!!! Mina två tqangentbord är också rena frukostborden.

marillda.blogg.se sa...

Perfekt!
Jag har levt i ovisshet itlls nu, tack vare dig Eva.
Teknik magasinet nästa!

Evas värld sa...

Tekniska Eva till er tjänst - är man så opraktisk som jag får man hålla spaning efter tekniska prylar som underlättar livet!