https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 3 juli 2009

Det enkla livet

Nästa vecka bor Ellen med mig på landet och Elin pendlar. Kanske dags att åka in och tvätta och ladda skåpen med mat. Vi tog morgonbåten in och just då började det åska. Blixtar korsade himlen och det regnade. Bra dag att handla, tvätta. På landet finns ingen tvättmaskin, det är det enkla livet som jag tycker om. Där hänger udda kläder som jag bara har på landet. Mina stövlar och de märkligaste solhattar. Jag längtar redan ut.

4 kommentarer:

Evas blogg sa...

Det enkla livet är så avslappnat. Man tar vad som finns. Men visst, ibland behöver man in till stan för att tvätta och "bunkra". Sen kan man leva vilsamt till nästa gång det är dags.

Pia sa...

Låter underbart pittoreskt och njutbart!

Ha en härlig helg!

Annika sa...

Här är en till! En liten affär har vi på Vätö, men tvättar gör vi i stan, eller i en hink. Jag har städat ur garderoben men visst är det så att klädstilen på landet ibland är lite.. udda.

Evas värld sa...

Pittoresk är ordet Pia! Jag är ett pittoreskt inslag i bryggbilden, blandar indiskt med gamla svenska konstiga kläder, det var länge sedan jag sorterade, Annika. Men på vår ö höjer ingen ett enda ögonbryn. Skönt är det. Osnobbig snäll ö. Hoppas ni har det bra! Eva du verkar ha det trivsamt i din stuga!