https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 29 juli 2009

Kokbok av bärböckerna

Ann i inlägget innan har just läst ut Lingon och lust och gillar den, jag blir glad! Hon föreslår något Annica och jag pratat om: Varför gör ni inte en kokbok av era recept i bärböckerna.
Det vore hur kul som helst!

9 kommentarer:

Victor Estby sa...

Ja, det är bra med goda idéer. Sedan måste man bara genomföra dem också. Det är mitt stora problem. Idéerna är fler än böckerna. Men det är kanske också förutsättningen.

Evas värld sa...

Ja jag tror att det är bra att det kryllar av idéer - lustfyllda sådana. Jag kan bara inte låta bli att fungera så!

Annika sa...

Alla dessa goda recept måste givetvis få en egen bok! Härmed beställer jag ett signerat exemplar.

Evas värld sa...

Det får du alla gånger, Annika! Tyvärr tror jag inte Bärböckernas förlag Semic är lika förtjust i idén som du och jag! Fast det borde dom vara!

Victor Estby sa...

Jag beställer också härmed ett signerat ex. Klart förlaget måste fatta att det här är en bra idé! Annars borde något annat förlag fatta, tycker jag.

Annika sa...

Kom på en grej - kan inte Östersunds kommun vara intresserade av att trycka upp en kokbok av bärböckernas recept? Borde vara bra och rolig PR för staden och bygden kan man tycka.

Evas värld sa...

Det var en jättebra idé! Ska absolut kolla.

Ann sa...

Hej igen!

Kul att du tänkt på det där med kokbok. Jag hoppas... Har som sagt läst alla bärböckerna och tycker verkligen om dem. Jag har skrivit om dem på min blogg http://lastochbloggat.blogspot.com Nu läser jag om Amanda Rönn och har redan kommit till fjärde boken.

Ann

Evas värld sa...

Ann! Jag blir så glad när jag läste i din blogg vad du skriver om bärböckerna - en kokbok det vore verkligen kul! Tack och kram!