https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 25 september 2009

Idag ska jag inte stressa på mässan, bara njuta

Nu tar jag på mina gamla sköna lätta stövlar. Jag har en väska som innehåller nästan ingenting för nu laddar jag för en egen lyxdag på mässan. Jag ska vandra runt och lyssna på olika seminarier, träffa en och annan kompis i vimlet men mest känna mig ansvarslös. Under mina många år som redaktör för Fönstret jagade jag runt och skrev och skrev, det var roligt men stressigt. Idag ska jag försöka vara eftertänksam, det ni! Hålla tilbaka hinna-med-så-mycket-som-möjligt-stressen för att i stället landa i fina upplevelser.
Ikväll ska jag äta middag på det stora segelfartyget Götheborg, det ser jag fram emot!

5 kommentarer:

Annika sa...

Rätt tänkt, fläng inte runt om du inte behöver det utan njut istället!

Maria Herngren sa...

Och jag sitter på din axel och är med på ett hörn!
:-) kram

Evas värld sa...

Maria! Det vore roligare om du var här på riktigt! Eva på rymmen

Annika jag försöker slå ner på överkraven, känns bra!

Maria Björkman sa...

Första gången jag var på bokmässan ensam kände jag precis så där som du beskriver. Jag var i Göteborg redan på onsdagkvällen, och hängde på låste när de öppnade på torsdagsmorgonen. Ägnade torsdagen åt att bara rekognocera samt bevista ett och annat seminarium. På fredagen visste jag exakt vad jag ville fördjupa mig i, och tog hela dagen på mig till det. Lyx, lyx. På lördagen började jag bli trött, och det var jättemycket folk. Då hade jag bara ett par få saker jag inte hade hunnit göra. Kände mig jättenöjd efter den dagen, och reste hem på söndagen efter en sista titt. Då var jag riktigt mätt! Jag minns det med ett leende, det var verkligen härliga dagar!

Evas värld sa...

Känslan av mättnad har redan infunnit sig, en dag kvar, några fina böcker att ta hem. Nästa år kanske du kommer hit Maria?