https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 9 september 2009

Jag flyttar alltså skriver jag inte

Jag har utvecklat en enorm förmåga att flytta möbler genom att lägga mattor och handdukar under och dra. Man måste vara uppfinningsrik när man är ensam och inte så stark. OBS jag skriver inte att jag är svag, jag är bara inte så stark! Men nu har jag nått en gräns i lägenheten då det inte funkar. Skrivbord ska flyttas, sängar likaså, bokhyllor ska upp på väggen och en soffa upp ur källaren. Jag önskar att jag vore stark, stark.
Men det blir nog bra. Fast just nu undrar jag om flyttningen bara är procrastination - i stället för att skriva så byter jag skrivhörn, sovplats, bokhyllor. För då kan jag ju inte skriva, när det är så rörigt, för att jag flyttar runt allting. Snart - hoppas jag - kommer någon starkare än jag och hjälper mig flytta. Man kan inte dra upp en soffa ur källaren på en matta, liksom...

Men två sidor blev det i alla fall i morse, bara sådär

8 kommentarer:

Anne sa...

Åh, Eva, jag känner igen mig så... har alltid dragit runt på allt och flyttat själv...

Jag skulle gärna hjälpa dig men befinner mig 17 mil bort...

Jane Morén sa...

Jora Eva, vill man riktigt gärna ha upp den där soffan så nog kommer den upp på något sätt. Jag har dragit upp möbler för trappor, redan när jag var liten var jag galen i att flytta omkring saker. Jag blev förvånad när jag läste det du skrev, jag trodde nämligen det var bara jag i hela världen som flyttade möbler ensam genom att dra dem på mattor efter noggrann planering (så jag inte skulle hamna som en pannkaka under något tungt skåp;-))

Victor Estby sa...

Två sidor på en morgon är inte dåligt. Bra jobbat! Själv har jag flaxat runt på stan på cykelsadeln hela eftermiddagen istället för att skriva på en intervjutext. Så jag förstår precis.

Maria Herngren sa...

Eller får du göra som jag Eva ...
Aldrig flytta på nåt
Kram
från en möbleringslatmask

Victor Estby sa...

Om du vill ha ett annat skäl att inte sätta dig ner och skriva - gå på "Flickan" på bio, om du inte hunnit se den än. Mycket bra film om en liten flickas övergivenhet, utsatthet, finurlighet och styrka.

Evas värld sa...

Eller hur Anne och Jane, det är något befriande i att flytta och få nya perspektiv - och Jane - jag har en plan för soffan!

Maria jag vet - du och Ulla är verkligen mina två mest ommöbleringsobenägna vänner!

Victor - du får ju nya vyer genom att ta dig runt på cykeln, det är säkert bra! Ska absolut se den filmen. För övrigt länkade jag din roliga mambodikt till min facebooksida! Där fick du till en bra knorr!!

Evas blogg sa...

Och jag är alldeles för lat för att flytta runt, även om det finns hjälp i huset.

Victor Estby sa...

Som vanligt har du rätt, Eva. Jag får nya vyer. Tack för länkningen och berömet! Ja, den blev rätt kul. Och eftersom Annika skvallrade om dina facebookbravader i en kommentar på min blogg störtade jag självklart direkt till Facebook och registrerade en sida där. Så nu har jag ännu en anledning att inte skriva.