https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 5 oktober 2009

Alla torkar av maskinerna på gymet nu - Influensaeffekt

De storstilade arbetsplanerna idag föll som en misslyckad sufflé, vilket självförakt man grips av. Turligt nog ringde Elin och sa uppfordrande: Nu går vi till gymet eller hur! Klart vi gjorde. Så mycket bättre allting känns. Mitt lilla kvartersgym är ett av Stockholms otrendigaste. Vänligt och knubbigt om ni förstår. Jag har just börjat där igen efter ett uppehåll och jag ser en markant förändring: Alla torkar oavbrutet av maskinerna. Jag lovar, ingen gjorde det förut. Nu har alla handdukar med sig, det sprutas och sprayas och torkas på varenda maskin. Influensan har där en bra effekt. Jag gillar inte att sätta mig i en svettig maskin.
Influensan märks i kontakter mellan människor också. Folk som jag brukar krama tar ett nervöst steg tillbaka eller kramar på ett stelt avståndstagande sätt. Inte tar man i hand heller. Har ni märkt det?

4 kommentarer:

Annika sa...

Fnys säger jag. Jag kramar och tar i hand precis som vanligt (inte just nu dock eftersom jag är magsjuk). Dessutom tar sprit död på bakterier och inte på virusar. Men rena träningsmaskiner är förstås trevligare än motsatsen.
Men jag undrar vem som smittade mig med maginfluensan och hur!

Jenny sa...

Och försäljningen av Alcogel, handdesinfektion, har ökat dramatiskt. Säljs till och med i varje liten pressbyrå och tobakshandel numera.

Evas värld sa...

Annika! bara du nu blir frisk till Castillon på torsdag, jag vill ha en rapport om den kvällen eftersom jag själv är på juntan!

Jenny, jag är svag för Alcogel efter mina resor till Indien, det kändes som om mitt flitiga bruk utvärtes av denna vätska höll mig så frisk. Jag känner mig så nyttig på något vis när jag handspritar mig.

Annika sa...

Rapport kommer! :)