https://www.instagram.com/evaswedenmark/

lördag 17 oktober 2009

Det är precis som det ska vara

Det är ljummet i luften som är fuktig av regn. Ellen och jag sitter på vår balkong och ser ut över trädgården. Vi har haft den mest perfekta dag med långa stillsamma promenader runt om i Hoi An. Vi återupptäcker våra gamla platser. Det är tredje gången vi är här tillsammans. Första gången åkte vi buss hit från Hanoi, det tar tolv timmar, sa resebyrån, det tog 24 och bussen var ungefär som den som gick emellan Sundsvall och Sollefteå på femtiotalet. Längst bak låg ett gäng backpacker och rökte på. Vi hamnade i Hue i stället för Hoi An men till slut kom vi fram och sen dess har vi älskat att vara på den här platsen. Idag regnade det så gatan var fylld med vatten till fotknölarna stundtals. Men det är aldrig kallt. Nu sitter vi på verandan med varsin gammeldansk och allt är precis så som det ska vara.

6 kommentarer:

Sofie B-C sa...

Det låter underbart!

Jenny sa...

Det verkar underbart Eva! Du låter harmonisk. Hälsa Ellen!

Bokmania / Ivana Eklund sa...

Härligt, det märks att du njuter av tillvaron. Ha det gott... och skål!

Annika sa...

Men även Svedala kan bjuda på regnpölar upp till fotknölarna! :) Gammeldansk är bästa förkylningsmedicinen - bättre att förekomma än att förekommas...

Maria Björkman sa...

Det känns som taget ur en bok - en påhittad berättelse - att du och Ellen nu sitter där. Det som du har längtat så hett efter. Åh, vad det är dig väl unt. Dig och Ellen!

Var dag bär guldkorn sa...

Åh, vad härligt! Så ska ni ha det! Mycket, mycket.