https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 22 november 2009

Nu klipper jag till!

Bloggvännen Annika klippte till förra veckan. I morgon är det äntligen min tur. Mitt hår är vildsint, luggen går nedanför näsan. Nu måste jag klippa mig. Det blir inget revolutionerande, det blir det aldrig. Min stora fråga är snedlugg à la Helene Christiansen eller hellugg à la samma person? Ja, meningarna är delade. Ha kvar din lilla lugg , säger Ellen, Elin gillar snedluggen. Själv vacklar jag. Har ju haft hellugg i ... ja väldigt många år. Kanske dags för något nytt? Men inte kort, absolut inte.
Vi får se i morgon.
I två timmar tvingas jag sitta och stirra mig in i spegeln, ser man någonsin så gräslig ut som insvept i ett skynke, allt hår borta från ansiktet, nu dessutom med rödaktig näsa efter allt snytande. Och blek! Jag blev blek på en vecka. I Vietnam hade jag fin färg. Suck, vilken fåfänga. Men det är viktigt med hår.
Snedlugg eller hellugg???????

8 kommentarer:

Min nya blogg sa...

Lycka till hos frissan, vad det än blir för frisyr!
Själv skulle jag aldrig klippa mig kort och aldrig göra annat än blonda slingor... Men så en dag, för ca 7 år sen hände nåt... Jag satte mig hos frissan, sa "gör vad du vill". Mitt hår blev kort och nästan svart med röda slingor! Och jag blev sååå nöjd!!!
Man måste våga, men man måste även vara mogen att våga.

Evas värld sa...

Min nya blogg: Det var modigt! Så modig blir jag aldrig sedan jag klippte av mig håret när jag var... ja ung ... och blev så missnöjd och svor på att aldrig klippa det kort igen...

Mahi sa...

Jag röstar på snedlugg, tycker om när det är lite på sniskan med det mesta, en annan livfullhet. Du passar bra i rak lugg också. Lycka till.

Evas blogg sa...

Jag tycker det är snyggt med snedlugg. Men du är fin i rak lugg också.

Sofie B-C sa...

Jag är så velig med sådant -jag tycker du ska ha luggen som på tavlan; hellugg, men inte så tät!

Anonym sa...

Snedlugg gillar jag att ha - det kan varieras lite...
Sara

Annika sa...

Förstår inte riktigt skillnad mellan din sneda och din raka lugg men tror att jag gillar den raka bättre... Spännande värre! :)

Evas värld sa...

Ja jag lägger in en bild så ni ser resultatet. Jag se väl ut ungefär som jag brukar! :) Kram!