https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 16 november 2009

Och när vi kommer hem till Stockholm är det första som händer att handväskan blir snodd

Någon hade läst att det är vanligt med fickstölder i Hanoi. Kanske. Jag har aldrig råkat ut för en enda sak där under mina resor dit. Inte Ellen heller. En lugn tid i Vietnam - men så kommer vi hem. Ellen gick på kafé ikväll med sin kompis, handväskan stod fint parkerad bredvid henne på soffan. Hon tog upp saker ur den - men när hon skulle gå var den helt sonika snodd. Någon hade helt fräckt bara lyft iväg den trots att hon satt intill den, med allt innehåll, SL-kort, mobil, smink, pengar, plånbok... Dessutom var väskan en kärleksgåva från hennes kille. Den idiot som stal den försökte omedelbart ta ut pengar på en bankomat med kortet, utan kod, hur dum får man vara. Nu är korten spärrade och Ellen olycklig. Och jag är jättearg.

4 kommentarer:

Annika sa...

Stackars Ellen. Ja, man blir så jädrans förbannad och ännu mer när det drabbar ens barn. Jag brukar trösta mig med "What goes around, comes around". Med andra ord - tjuven kommer att få sitt straff, förr eller senare.

Evas värld sa...

Ja jag blir straffbenägen. Så lumpet att stjäla en väska av en ung tjej sådär. Grrr!

Evas blogg sa...

Stackars henne. Så himla onödigt och idiotiskt gjort.

Granne med potatisodlaren sa...

Man blir sp skitförbannad. Tänker på hur jobbigt det är att byta kort, få tag på pengar utan id-kort och allt annat. Skittjuv.