https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 28 mars 2010

Vem tänker på vädret när man har så trevligt

Vi har haft en helg av trevligt firande med familjen. Min bror John fyllde femtio och drog till Vietnam med familjen. Men igår samlades syskon, syskonbarn med familjer och firade. Vi startade dagen redan klockan ett hos John - vilken bra idè. Middagen åt vi på en etiopisk restaurang och sedan blev det tårta från Chokladfabriken och ostar från Androuets hemma hos John. Ostarna åt vi i stearinljusens sken, det var Earth Hour. Det var en så otroligt trevlig eftermiddag med vänligt glam och mycket ätande. Stora delar av Norrlandsfamiljen var med. Sedan sov fyra personer över hos mig. Däribland Sara, brorsdotter och nybliven förlagschef för Förlag 404. Det kommer ni att höra mer om!
Hoppas allas helger var lika trevliga som min, vädret har jag inte ens tänkt på, det var en så varm och hjärtinnerlig stämning mellan oss.

6 kommentarer:

Granne med potatisodlaren sa...

Vi hade en underbar lördag, men i morse hade jag längtat efter lite sol och ljus. Istället snöar det fortfarande och jag har hamnat vid konståkningsuppvisningen på tv.
Vad kul att ni är många i din familj som arbetar inom samma område. Det låter trevligt att kunna ses.

Annika sa...

Jag älskar familjeträffar när man äter gott och har trevligt ihop. Vår helg har handlat om att göra sådant vi annars undviker, dvs trängas med en massa människor och bilar. Vi hade glömt att det är lönehelg...

Pia sa...

Den bästa tiden är när man hittar tillfällen för att få umgås med sina nära och kära. Låter som en helhärlig helg!

Evas värld sa...

Eva, det låter verkligen grymt med snö, fortfarande. Men det är ju i alla fall tur att du gillar konståkning :)

Annika, Ikea idag var nog lite grymt. det var precis lagom att trängas vänligt med familjen!

Pia, du har så rätt, att umgås med sina nära och kära är helhärligt!

Var dag bär guldkorn sa...

Wow vilken helg! underbart. Och jag ser fram emot att höra mer om Sara förlag, enbart namnet låter spännande (gör mig nyfiken vad 404 står för. Det ger mig sån där positiv känsla som ett par jeans av ett visst märke hade en annan sifferkombination av till exempel)

Evas värld sa...

Guldkorn. Det är numret hon har i adressen i sin lilla by i Offerdal. Det är ett kaxigt namn på ett förlag tycker jag! och hon gör så rätt, från det lilla förlaget i den lilla byn (men med ett stort nybyggt lager) kan böcker spridas via internet!