https://www.instagram.com/evaswedenmark/

söndag 18 april 2010

Är mitt nya infall helt uppåt väggarna eller?

Vännen Johanna virkar rutor för att motverka stressen, fina fyrkantiga allt större rutor! Jag virkar också men Milton har fått sin nya filt, sen tänkte jag virka en väst till mig själv men det arbetet har avstannat. I stället började jag ju göra gammeldags fotoalbum, alltså jag scrap-bookar inte - vilket fult ord! Jag klistrar in bilder och skriver en liten kommentar. Idag fick jag en ny idé. Mina album är slut så jag såg plötsligt en fin vit dörrpost... Hmmm... den kan användas. Nu använder jag klistertabbarna till albumen och sätter upp bilder av favoritmotiven på väggarna, det blir som en pågående utställning. Jag tycker det blir fint. Och jag bor ju här så jag bestämmer! Vad tycker ni?
Helt uppåt väggarna eller?

8 kommentarer:

carina@pocolococreativo sa...

Jag glömde nog länken tror jag!
http://olgakatt.blogspot.com/2010/04/mera-konstrunda.html

Näst sista bilden kan man ana klämmorna på.

carina@pocolococreativo sa...

Undebart Eva! Och inte behöver man rama in! Titta på det här i Monicas blogg, den sista bilden - KLÄMMORNA! - då kan man byta som man vill och välja minnen att sätta upp efter humör!
Jag blev jätteförtjust och det visar sig att det finns klämmor i olika storlekar, inte bara för utställningsformat, i pappershandeln.. transparenta eller i färg! Nu har jag satt en god vän i jobb att handla och skicka till mig på min betaö!

Pia sa...

Helt uppåt väggarna... underbart!

Var dag bär guldkorn sa...

Jag tycker det är fint och underbart! Man vill ju kunna titta på dem man gillar, just så!
Själv brukar jag sätta upp alla julkort runt ett fönster på jul, men det här var ju en mycket bättre idé.

Maria Björkman sa...

Jag gillar det, därför jag tycker det är så man ska använda foton. Framme att titta på. I akbum blir de bortglömda, eller tittade på i bästa fall vid högtidliga tillfällen. Heja, Eva!

Evas värld sa...

Carina, klämmor blir också fint, såg någon som hängde en rad i fönstret. Ja jag är glad för min lilla rörliga utställning1
Du får sätta dina barn runt fönstret, Guldkorn!

Och det är verkligen så att album ofta står länge och dammar igen, jag tänkte testa en variant att låta olika album ligga framme, Maria, så kan man bläddra lite i olika årgångar!

Pia! Allt som kan göra oss glada!

elin sa...

jag tycker att det var jättefint. och det är så härligt att du kommit igång med albumen! Det är faktiskt en helt annan sak att se fotona på riktigt än på datorn:)

Evas värld sa...

Elin, man skulle kunna tänka att det blir plottrigt men det blev faktiskt väldigt bra och jag blir så glad när jag tittar på mina fina bilder!