https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 9 april 2010

Göra Blogger till min hemsida?

Jag har just upptäckt att man kan lägga till sidor med extrainformation på Blogger. Så nu har jag lagt in verkförteckning och lite mer om hur Emma Vall arbetar och vad jag skrivit och vem jag är om någon vill veta vem som döljer sig bakom mina blogginlägg!. Klicka på rubrikerna i sidomenyn till höger. Så kan man göra och vips har man en hemsida med en massa info.Det är lite primitiva layout-instrument än men kanske kan det fungera så småningom som en hemsida?

11 kommentarer:

Kimselius sa...

Vad smart Eva! Hur bar du dig åt? Det var jätteläckert att kunna läsa alla dina böcker direkt på bloggen och inte länkas till någon hemsida. Var i min blogg ska jag klicka för att kunna göra samma sak?
Kramisar Kim

Evas värld sa...

Kim! Jag otroligt otekniska människa blir så glad när det är något jag förstår!Gå till Instrmentpanel, tryck på knappen Redigera inlägg /som ligger till höger om knappen Nytt inlägg/. Då ser du en knapp med Redigera sidor. Tryck på den och - simsalalbim så kommer det upp en sida där man kan skriva vad man vill som man vill spara. Först när jag skrev text där så gick det inte att lägga in bilder och jag kunde inte förändra stilsorterna, men idag - hokus pokus - så går det och jag blev glad. Lycka till!

Maria Björkman sa...

Finfint, tack för tipset! Klart användbart. Men jag undrar vad Milton tycker om att han inte ingår i din familj...

Kram, och trevlig helg!

Evas värld sa...

Jag böjer huvudet i skam och lägger genast till honom, ska ju stå barn och barnbarn så klart! Trevlig helg Maria!

Monika Häägg sa...

Så fint det här var med extra sidorna! Det blir mer personligt och dessutom väldigt informativt.
Jag upptäckte att jag varit med och spelat i en teaterpjäs som du skrivit: "Ingen skall gå hem opratad". Men det var en evighet sedan. Jag har också läst "krossa glastaket"

Evas värld sa...

Men Monika, vad lustigt. Kära gamla "Opratad" som jag skrev med exmannen ett århundrade sen känns det som...
Visst är det kul med extrasidorna. Emma Vall har en gammal hemsida men den kan vi inte uppdatera själva - och det här fungerar ju! Glad kväll!

Kimselius sa...

Tack Eva. Men jag tycker inte du är det minsta oteknisk. Är imponerad av alla länkar du har på din sida och har funderat över hur du hittar allt! Ska genast gå in och kika och se om jag kan lägga till lite saker precis som du har gjort. Tack för tipset! Kramisar Kim

Evas värld sa...

Kim, grattis till fin sida! Jag är nog förresten mer envis än teknisk! När man vill så... Som att möblera om, det finns ingen ände på hur tunga möbler jag flyttar själv när jag måste, fast jag är en svag typ :)

Kimselius sa...

Stort tack för hjälpen Eva. Blev jättenöjd med den extra sidan på min blogg. Din sida inspirerar mig mycket och jag är glad att jag har hittat hit till din blogg och lärt känna dig. Ses vi den 27 i Stockholm? Är på BUS-utbildning då.
Kramisar Kim

Evas värld sa...

Kim! Jättekul att vi hittat till varandras sidor. Jag skulle ha varit med på utbildningen - men jag är i Paris hos Ellen då! Eva på vift!

Kimselius sa...

Förstår att du föredrar Paris framför utbildning. Men vi ses säkert i något annat sammanhang. Kramisar Kim