https://www.instagram.com/evaswedenmark/

onsdag 7 april 2010

Kvinnan med nyttt liv, nya föresatser och nya skor

Här är kvinnan med nytt liv och nya föresatser, man kan nästan tro det är nyårsafton! På mitt matbord ligger massor med kvitton och redovisningar som jag ska sammanställa. Det går väldigt trögt och jag försöker hela tiden hitta anledningar att smita. Plötsligt vajade jag omkring på stegen för att dutta lite turkos färg på en vit fläck jag upptäckte vid taket. Plötsligt var jag på sportaffären och köpte nya skor. Jag har sprungit i ballerinaskor och det är inte bra för knäna. Nu har jag ett par fantastiska (och otroligt fula!) Nike med neongröna kanter (inte turkos som på bilden) och väldigt stötdämpande sula. I morgon bitti ska jag springa.
Sedan kan man förvisso undra varför jag köper nya skor (rea i och för sig!) när kvittona just visat att jag är helt pank.
I morgon när jag ska göra klart deklarationen efter en liten språngmarsch, kommer Milton och Marie-Louise och muntrar upp mig. Gulligt - och så har jag något roligt att se fram emot.

6 kommentarer:

Maria Björkman sa...

Det är just när man är helt pank som man ska göra såna saker. Du gör allt rätt!

Evas värld sa...

Tack Maria! Precis de uppmuntrande ord jag behövde höra.

Annika sa...

Du kommer att studsa fram genom tillvaron nu!

Evas värld sa...

Annika, jag gillar verkligen tanken på mig själv studsande fram!

Jenny sa...

Fula?? Nä vet du vad Eva! Snygga tycker jag att de är. Och när man blivit "ett" med sina löparskor finns det inga skor man älskar mer. Du har precis gjort ditt livs bästa investering.

Evas värld sa...

Jenny, mina skor tittar förebrående på mig och ger dig helt rätt. Straffet är att jag är lite febrig idag just när jag skulle springa.