https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 6 april 2010

Vips nu ligger mina kvitton på bordet och alla mina tankar och känslor i en vit kartong

Alla tankar och känslor tar så mycket plats. Jag får göra med dem som jag gjorde med alla mina kvitton och ekonomipapper för några veckor sedan. Först la jag ut allt så prydligt på bordet i tolv fina högar, jag tittade på dem, kände mig ganska duktig, inte ordentlig, men lite redig. Sen låg de där tills jag skulle ha middag en kväll, då föste jag ganska ordentligt ner allting i en vit låda. Sen glömde jag vad som låg i lådan och föste ner en annan skrymmande bunt med papper där så allt blandades. NU inser jag att jag måste ta upp allting igen.
Men det kanske är det man ska göra? Nu tar jag alla känslohögar från bordet och mitt hjärta, jag sveper ner dem i den vita kartongen där kvittona legat och vips nu ligger mina kvitton på bordet och alla sorgliga tankar och känslor i en vit kartong. Där får de ligga ett tag. Nu har jag verkligen inte tid att grubbla på hjärtefrågor och män som förvandlas från prinsar till alldeles vanliga män och mitt beslut att aldrig mer kyssa en groda för de blir ändå aldrig prinsar..
 Nu ska jag tänka kvitton och ta mig i kragen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha ojda ironiskt nog ar tosh automatiskt inloggad pa datorn sa det blev fran hans konto men du kanske forstod att det var jag :) puss biffen

Tsuyoshi sa...

jaa forhallanden SUGER jag hatar att vara i ett forhallande for det gor en anda bara stressad och irriterad, annars ar jag alltid glad!!!!!!!!!
vi far vara arga ett tag men inte bittra :) men det ligger liksom inte for oss
puss ellen

Jenny sa...

Eva, känner igen mig, i det där om att det praktiska plötsligt får mer plats i livet när prinsen förvandlas till groda. Trist...

Jenny sa...

Ps. (Och här kommer naturligtvis mitt lilla Ps.) "La Petite France" låter spännande - vad är det för ställe?

Evas värld sa...

Jenny! Ditt PS först - ett café/bageri/restaurang på Kungsholmen som är alldeles underbart, som att hamna i Frankrike. Åt lunch där igår och det var trevligt och jättegott. Testa!
Varför låter man dem ta så mycket plats, prinsgrodorna, är nästa undring. Men just nu känns det ändå bra med space!

Lilla biff - nä är det något man får akta sig för är det bitterhet, jag blir mest arg för att det ska vara så hopplöst svårt att fungera ihop på ett ärligt och hjälpsamt sätt samtidigt som passionen finns.

Anonym sa...

jamen exakt. och att det alltid ar lite av en maktbalans det hatar jag ocksa. Folk kan saga att man inte ska spela spel men sedan blir man trampad pa kanske!
ja mest ar det val jag som nojjar over allt och inget men just darfor ar det sa skont att vara singel. puss ellen

Evas värld sa...

Vi är i lite olika lägen i livet, lilla biff, jag skulle bara vilja ha en livskamrat att vandra sida vid sida med utan att bo ihop med ens, (eftersom jag redan har världens bästa sambo=du) men det verkar omöjligt, jag ger upp och ägnar mig åt skrivandet i stället.