https://www.instagram.com/evaswedenmark/

torsdag 12 augusti 2010

Up in the air verkar sponsrad av Hertz och Hilton

Up in the air med George Clooney hade jag längtat efter att se. Men jag blev ganska besviken. Jo jag fattar budskapet i filmen om våra sönderstressade omänskliga liv och rädslan för nära kontakter, men jag tyckte inte det var bra gestaltat. Det var så många långa utfyllnadsscener. Det packades upp och ner i väskor, det checkades in och ut och det var kortintervjuer med människor som huvudpersonen sparkade. Men det var tunt och tamt och engagerade mig inte alls. Filmen har fått jättebra recensioner ser jag till min förvåning.
Dessutom misstänker jag starkt att filmen är helsponsrad av Hertz, American Airlines och Hilton hotel - för hur onormalt många gånger var inte de varumärkena i bild, med i repliker, bilder på nycklar, loggor, kontokort... etc
Det störde mig!

9 kommentarer:

Maria-Thérèse afiori.com sa...

Visst var den boring!
Eller vad ska man säga... väldigt stillsam. Och ja, mycket reklam.

Men visst blev du överraskad av den där saken - tänker inte säga vad? Jag blev VÄLDIGT paff för det där hade jag inte trott. Könsstereotyper som gör sitt, kanske!

Evas värld sa...

Ja! Den saken överraskade mig, det tyckte jag var lite kul mitt i långtråkigheten... eller kul?? Sorgligt men samtidigt bra.

Kim M. Kimselius sa...

Visst är det tråkigt med produktplacering i filmerna nuförtiden? Synd att du inte tyckte om filmen... Var sugen på att se den. Kram Kim

Evas värld sa...

Jag är sjuk och extrasträng, Kim! Ellen var inte lika kritisk som jag.

Kim M. Kimselius sa...

Stackars dig, mår du inte bättre? Kram Kim

Jenny sa...

Okej, bra! Då vet jag en film jag inte ska se.

Granne med potatisodlaren sa...

Kul att du berättar om vad du tittar på. Då slipper jag se filmer som skulle få mig att gäspa.
Jag försökte se en urgammal film med Margareth Rutherford som miss Marple. Somnade.

Evas värld sa...

Eva: Ellen och jag brukar alltid se Miss Marple på sommaren och baka sockerkaka till det, men i år har vi missat nästan alla avsnitt, och jag somnade när jag såg de vi inte missade. Har du några bra filmtips en sjukling kan hyra?

Jenny: Ge mig tips på några bra filmer. Igår såg vi Valentines Day, Ellen och jag och helt otippat gillade vi den

Kim: Seg influensa, jag är helt däckad denna fina sommarvecka.

Jenny sa...

Eva, jag gissar att du har sett de flesta filmer som jag gillar, eftersom jag tror vi dras till samma sorts filmer. Men en liten outsider är "Den åttonde dagen" ("Le huitième jour"). Glädje och gråt om vartannat. En favorit! En annan film är "2 dagar i Paris", tema relationer med underbar humor. Men den har du nog sett, eller?