https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 29 oktober 2010

En svag lättfrestad människa på härlig klädrea - det är jag det

Man är verkligen en svag lättfrestad människa. Och det slår aldrig fel, just när jag är som pankast så hittar jag på outgrundliga vägar sätt att göra av med pengar jag inte har. Så i morse klockan sju var Ellen, Elin och jag på rea på biografen Astoria där Fifth Avenue Shoe Repair hade utförsäljning av massor med fina kläder, de är vanligtvis så dyra att jag inte har råd...  men jag köpte en kappa där på rea en gång som jag älskar.
Nu åkte vi dit i alla fall, en rea som drev upp oss klockan sex och fick oss att göra av med pengar som skulle gå till annat. Men jag tänker inte ångra mig utan vara glad åt min kofta oversized, några små onödiga svarta tröjor... och så. Allt billigt men dyrt för en pank en - men fint.

3 kommentarer:

Annika sa...

Tänk att ni var på Sandrews anrika biograf... Så det är det Astoria förvandlats till nu, en försäljningslokal? Kul dock att du gjorde några fynd!

Jenny Lindgren sa...

Åh vad avis jag blir! Om jag bara hade vetat! Å andra sidan gjorde jag av med alltför mycket pengar på vintage och annan shopping i Paris.

Evas värld sa...

Annika, visst är det synd, en så fin biograf!

Jenny, rea i morgon också... men det var ju klart bäst att vara där sju i morse...