https://www.instagram.com/evaswedenmark/

måndag 25 oktober 2010

Vad är hösttröst för dig? Berätta och vinn en bok

Jag vill fira den häftiga hösten som i alla fall på kort sikt besegrade vintern. I lördags var det vinter på min ö. Idag var det frostig hög luft och jag blev glad över de snöfria gatorna längs kanalen.
Ska vi fira det med att lotta ut Annicas och min fina kokbok Kärlek och käk med mycket gott att laga?
Vill du vara med och tävla? Tipsa då i mina kommentarer vad som är din bästa höst-tröst - det vill säga hur njuter du bäst av denna färgsprakande årstid? Mat, promenader, stickning, läsning????
Om du länkar till min blogg får du två vinstchanser.
Tävlingen pågår till den 7 november.

11 kommentarer:

cruella sa...

Hehe, jag behöver ju ingen tröst när det är höst, men grejer jag gillar att göra är att dricka vin och läsa böcker och kolla på gamla filmer. Virka stjärnor till en halsduk som kanske blir klar någon gång och så laga äppelefterrätter förstås.

cruella sa...

Och länkat har jag gjort:-)

Granne med potatisodlaren sa...

Er fina bok som är så vacker är en hösttröst. Och brasor i kaminen när snön yr kring knuten.
Alla ber om länkar just nu. Och du får din.

Evas värld sa...

Cruella tror vi har samma smak, virkar stjärnor gör jag också, kanske blir det en väst, kanske en väska?

Tack Eva, en kamin vill jag ha, eller i alla fall en öppen spis!

Malin, Costa Brava sa...

Ett varmt bad med salter och dofter. Tända ljus och klassiska musik. Kanske ett glas champagne om du gillar det. Eller en bok med erotiska noveller om du gillar det. Annars bara meditera och vara med dig själv. :)

Evas blogg sa...

Hösttröst för mig är flera saker. Trots att hösten är en vacker årstid behöver den fyllas med många tröstefulla inslag. En hög med böcker, som ska läsas i min läsfåtölj. Nya färger, till mina målarprojekt. Ett nytt badkar, där jag njuter av det varma oljemättade vattnet. Drömmar om kommande resor. Långa söndagspromenader på nya ställen. Just nu tröstar jag mig även med att fylla ett fotoalbum med vackra Islandsbilder. Middagar med fina vänner, är alldeles strax på väg till en sådan. Lite så ser min hösttröst ut.

Evas blogg sa...

Och att göra fint på balkongen :)

fullbokhylla sa...

Myspys med 1,5-årige sonen gör annan tröst onödig. Men lite god mat piggar alltid upp! ;-)

Anonym sa...

Min hösttröst brukar ibland vara att sätta sig i bilen och köra rakt västerut till Åre eller längre. Men då ska det vara en riktigt klar dag med högt i tak. det är så vackert och fridfullt däruppöver den här tiden innan snösn kommer.
Eva B Sundin

Jane Morén sa...

Nu har jag länkat och hoppas på vinst!

När det gäller hösten är månaderna mellan september och till januari mina mest kreativa. Jag har sällan tid för något mys, allt går i ett rasande febrigt tempo. Men jag gillar skogspromenader, att vara utomhus och att laga goda grytor och såklart att fotografera, om jag har ro nog att gå runt och spankulera på jakt efter motiv.

Anonym sa...

Hösten är en vilotid inte så många måsten, vackert ute med alla färger trädgården vilar, skönt med en promenad eller cykeltur i det (ibland) klara vädret eller vara inne och läsa en god bok.
Eller kanske laga något gott från din fina kokbok. Hoppas.

Kram Lena från Gävle