https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 2 augusti 2011

Sommaren den pågår och jag njuter

Jag är i någon slags sommar utanför världen. Allt som händer rör sig omkring livet på min lilla ö och världen känns långt borta. Dagarna är så intensiva att jag somnar ovaggad utan att hinna läsa. Bara lägger mig och sover tungt. Idag igen lyser solen över ön.
Att jag inte läser beror också på att jag är i mitt-i-manus. Läser det jag själv skrivit och begrundar. Duger-duger ej. Ändrar och stryker. Klipper gräs, klipper häck, njuter, skriver. Klagar inte ett smack!
Har svårt att ta in andras texter när jag själv skriver intensivt. Och än är det flera veckor kvar på sommaren. Om 13 dagar kommer Ellen hem från sin långa resa, hit, då börjar sommaren igen!

6 kommentarer:

KaosJenny sa...

Mm, känner igen det där med att vara i sommaren och känna sig lite utanför världen... Njuta... Kram

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

sommaren är en egen värld.
Fortsätt njuta av allt som ger dig gott!
kram

Granne med potatisodlaren sa...

Vad härligt att vara nästan i mål. Jag tror att möjligheten att vara på ön hjälper till att du får ha din egen sommarvärld. Vad kul att du alldeles snart får hem E igen. Ni har ju nästan en hel sommar kvar att leva på ön med lite tur.

Evas blogg sa...

Känner igen att vara i sin egen lilla sommarvärld. Det är underbart. Jag njuter också. Mycket! Vad härligt det låter med din skrivprocess. Och att E kommer hem snart. Min E har varit i skogsbrynet ett par dagar. Nu är hon i Sundsvall och förbereder helgen med sina svärföräldrar o blivande man. Vi åker på fredag. Ha det fint i din sommarvärld!

Annika sa...

Ja, sommaren är underbar! Jag försöker få lite nyttigt gjort varje dag - idag frostade jag av frysfacket, igår gjorde jag rent grillgallret! - men egentligen vill jag bara vara.
Vad roligt att vara mitt-i-manus! Är du en sträng redigerare? :)

Evas värld sa...

Annika, vi gräver sakta fram en fin rad av stenar som försvunnit i mossa och sly, bra arbetsuppgift. Annars är det Milton som regerar på ön. Jag är sträng och petig men inte tillräckligt... :) som svar på frågan

Eva, underbart med bröllopet på den finaste av platser!

Eva Granne, det känns så fint att sträcka ut sommaren!

Ofrivilliga, stillsamma dagar på ön, vill bara stanna kvar

Jenny, jag njuter!!