https://www.instagram.com/evaswedenmark/

tisdag 13 september 2011

Hoppas vi hinner ses detta år på Bok och Bibliotek?

Plötsligt kändes det som om jag tog av mig sommarmössan. Den som stängt världen ute. Jag erkänner att jag nog aldrig som vuxen varit så lättsinnigt lat som denna sommar, jag har låtit mig uppslukas av ön, av familjen den underbara, av det lättsamma lättsinniga livet och nu när jag kom tillbaka till stan fick jag nästan panik. Kan jag arbeta, undrade jag. Idag är det första dagen som jag känner att ja!!! Det är roligt. jag petnogaläser mitt stora korr - en spännande bok.
Jag längtar till ett annat manus. Åh jag ska spela Faudel på Spotify och rymma in i en annan värld jag skapat. Nu har mina bästa lektörer läst och jag har fått massor med synpunkter på hur det kan bli bättre. jag vill jag vill.
Och dessutom Bokmässan, hoppas vi hinner  ses detta år?

4 kommentarer:

KaosJenny sa...

Lättsinnigt lat med sommarmössa lät ju underbart... Välkommen till hösten Kram

Den Ofrivilliga Bloggaren sa...

Låter som ett skönt läge, när lusten att läsa och arbeta är så stark! Gott!
Kram E

Peter Fowelin sa...

Ja, det hade varit ett bra tillfälle att ses. :) Men jag valde att ta en veckas meditations- och skrivarresa till Kreta i stället. Helt på egen hand. Men nästa år ...

Evas värld sa...

Jenny och E. Nu är jag helt inne i hösten och det känns bra. Min nya lokal gör arbetet lustfyllt.

Peter. Du valde helt rätt. En egen veckas meditation och skrivande - inte kan en stimmig ytlig mässa gå upp mot det. Det är roligt att träffa folk - men alltför mycket är yta och alltför lite är själ nuförtiden på bokmässan.
Vilket inte hindrar att jag antagligen ändå åker dit nästa år...