https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 2 september 2011

... sedan somnade vi framför elden

När jag flyttar ut för sommaren till det lilla huset hissar jag flaggan och sen tar jag inte ner den förrän jag flyttar hem. Idag halades flaggan ner och lades i vinterförvaring, sorgligt är det.
E och jag har arbetat hårt. Oljebehandlat trappor med gråtonad olja, snyggt! Klippt ner diverse buskar. E sågade ner sin första björk idag. Vi arbetade intensivt på tomten, beskar träd, målade, krattade, rensade, planerade om. Sedan somnade vi framför elden, och även om det kanske inte är så det ska gå till med ved så lade vi några av Es egenhändigt sågade björkklabbar på elden.

7 kommentarer:

Evas blogg sa...

Oj vad ni har jobbat! Ja visst är det sorgligt när det är dags att packa sig hem? Jag tänker börja med det jag också idag. Jag kommer att åka ut hit och bo när det är vackert väder men stationerar mig på Frösön nu, efter en underbar sommar. Nu får vi härda ut i våra lägenheter igen.

Evas värld sa...

Eva, det är vemodigt att sommaren tar slut, jag vänjer mig aldrig! Men nu får jag nya element i huset så jag förlänger säsongen, det är en tröst!

Evas blogg sa...

Härligt! Hur länge blir du kvar då?

KaosJenny sa...

Somna framför eld är mysigt och framförallt när man gjort ett gott dagsverke :-) Kram

Granne med potatisodlaren sa...

Ni har gjort allt som jag borde ha gjort.

Återtåget in till vardagen i stan är bitterljuvt. Kul med allt nytt som händer, men tråkigt med känslan av att sommaren är slut. Tur att du har möjlighet att vara kvar in på hösten.

Marina sa...

Hejsan! Har precis hittat hit och hittat en väldigt trevlig blogg - kommer helt säkert att återvända för att läsa mer /Marina

Anonym sa...

ÅÅÅH jag längtar tillbaka!!!!!!
Fast nöjd med nuet också :)
puss, ellen