https://www.instagram.com/evaswedenmark/

fredag 28 oktober 2011

Prata böcker vid frukostdags
Vilken bra idé av den roliga kreativa bloggen Breakfast Book Club - ett gäng människor träffas på konditoriet Vetekatten en tidig morgon, vi har läst, mer eller mindre noga, samma bok och samlas för att prata om den. Denna min första gång talade vi om en bok som jag tyvärr inte alls gillade, Dawn Frenchs debutroman En liten smula underbar.
En i mitt tycke liten smula gapig och inte särskilt underbar roman på ett språk jag inte alls gillar. Men flera i gruppen tyckte det var en varm och rolig roman - jag gillar verkligen att man kan läsa samma text och tycka så olika.
Nästa månad ska vi tala om den så sågade nya romanen av Ulf Lundell. Har inte läst än, men lovar återkomma.

3 kommentarer:

Evas blogg sa...

Vilken otroligt klok idé att ha en frukostbokträff. Fast, jag är morgontrött så skulle det kanske funka bättre än att ses kvällstid, när många är så trötta.

Evas värld sa...

Ja det var härligt att träffa K vid Slussen och promenera iväg så tidigt som sju. Dessutom är ju sådana entusiastiska bokläsare som kommer på frukostträffar så trevliga!

Evas blogg sa...

Ja det är underbart med sådana forum! Tyvärr verkar människor (i alla fall i min närhet) ha mer och mer att göra på sina arbeten. Mindre och mindre tid för sina intressen.