måndag 20 februari 2012

Ska vi skriva under pseudonymen Liza Läckberg för att media ska upptäcka vår nya av läsarna så lovordade bok?

"En underbar, underhållande välskriven bok. Läs den alla ni som inte har gjort det. Det går inte att lägga den ifrån sig Förfärande är var Ängel!" skriver läsaren Annika Burman och jag blir glad och önskar bara att stora tidningar ibland också skrev om bra böcker från mindre förlag!!!
Det  är faktiskt inte lätt. Jag tänker så här att jag läst ungefär en miljon likadana intervjuer med Liza Marklund och Camilla Läckberg i alla våra stora dagstidningar, i alla damtidningar, de har nött baken mot varenda tänkbar tevesoffa. Men hur svårt är det inte att bli recenserad eller omskriven i dessa tidningar om en bra bok ges ut på ett mindre förlag? Media har fått all information, recensionsböcker.... men skriver, det gör de inte. Vad är knepet?
Det känns så tråkigt eftersom vi får så översvallande recensioner från så många olika slags läsare på just Förfärande är var Ängel. Jag har aldrig mött ett sådant läsargensvar på någon bok. Men hur når man ut om det inte skrivs? 
Ska vi skriva under pseudonymen Liza Läckberg?

5 kommentarer:

Annika Estassy sa...

Nu har jag äntligen fått ändan ur och beställt den. :)

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Kram Annika!

Granne med potatisodlaren sa...

Vi får hitta på en pseudonym som kan locka alla svårflörtade. Eller hitta på att allt är självupplevt. Då kommer dom, alla bilageredaktörerna och knackar på dörren.

www.evaswedenmark.blogspot.se sa...

Ja bästa framgångstipset är ju redan kört för vår del ... att vara barn till kända föräldrar. Det slår nästan att vara känd för att man är känd :)

Anonym sa...

Åh bra med påminnelse. Nu beställer jag boken också. Från Adlibris va? Kan du inte lägga in länken?!
Lena